Szuperadmin Terciusz Létrehozva: Április 21, 2020 Szuperadmin Megosztás Létrehozva: Április 21, 2020 Panasztevő játékos IC neve: Fredias Terciusz Panaszra tett moderátor neve: Jack Harry Panasz oka: kihivták a mentőt,kiértem,és mikor animba volt szándékosan nem válaszolt,ezért meghalt Bizonyíték (videó, kép, log): log: [2020-04-21 10:37:46] [Output] : * mik a sérülések? * ((Fredias Terciusz)) [2020-04-21 10:38:17] [Output] : [OOC]Fredias Terciusz: (( do-ra válaszolj )) [2020-04-21 10:38:33] [Output] : [OOC]Jack Harry: (( én nem fizetek 1 ft sen )) [2020-04-21 10:39:10] [Output] : [OOC]Jack Harry: (( nem hívott senki )) [2020-04-21 10:39:15] [Output] : [OOC]Chang Yamaguchi: (( én hivtam! )) kép: https://imgur.com/88QZSXn Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jack Harry Hozzászólva: Április 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 21, 2020 Nekem meg arra van bízonyítékom hogy Adminnal való fenyegetőzés:) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Április 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 21, 2020 Sziasztok! A Pk-t én fogom bírálni! Várom Jack Harry hozzászólását 24 órán belül ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Április 21, 2020 Author Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Április 21, 2020 Jack az nem az volt,logot.küldj Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jack Harry Hozzászólva: Április 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 21, 2020 Azért nem válaszoltam mert nem én hívtam a mentősőket és aki ki hívta annak mondtam hogy akkor ő fizetí! Meg azérr mert baggosan estem animba. Beléptem a játékba léptem egyet és animba estem azért nem válaszoltam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Április 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 21, 2020 (módosított) Kedves Jack Harry! Az igazat megvallva, én még nem hallottam olyanról, hogy lépsz egyet és a semmitől animba esel, de ha így történt akkor rendben van. Én azt nem értem,hogy ha ez történt, akkor miért nem az volt az első dolgod, hogy szólsz adminnak? Miért kellett megvárni, hogy valaki kihívjon rád egy mentőket? Tudtommal IRL sem csinálsz olyat, hogy ha valaki kihívja rád a mentősöket,hogy nem csinálsz semmit és levegőnek nézed őket. Végezetül arra a döntésre jutottam, hogy nem így kellett volna cselekedned, ezért 60 perces AJ-ben részesítelek. Zárom és helyezem. Edited Április 21, 2020 by Bence. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések