Nico Moreno Létrehozva: Április 21, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 21, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Szabi Bukur > Hány éves vagy? < 16 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 5-6 > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam más szervereken már voltam Rendőr is. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < azért mert aktiv vagyok és van tapasztalatom. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 16 éves vagyok. Romániában élek. Szeretek Motrozni és Focizni. 10 osztályos vagyok. Már rég MTA zok. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://kepkuldes.com/image/KuU8X2 > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://kepkuldes.com/image/KuU8X2 > IC Rész Jelentkező neve: < Nico Moreno > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1998 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Jessica Davies > Jelentkező apjának neve: < Jake Moreno > Előző munkahelye(i): < Úttisztitó,Olajszálitó,Kamionos. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < A csapatmunkával nagyobb eredményt érhetünk el. Sokkal nagyobb célokat elérhetünk csapatban. Ha eggyütt össze fogunk mindent valora lehet váltani. Csapatmunkával mindent meg lehet oldani. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Születési hely: Los Santos. 1998-ban születtem. Van sok tapasztalatom. Ahogy emlitettem kamion soför voltam annak köszönhetően nagyon jól vezetek. Van tapasztalatom a fegyverek iránt. Nagyon jól beszélem az alábbi nyelveket: Magyar,Angol, Német. Sportos ember vagyok, szeretek futni.Az iskolában mindig jól teljesitettem.Minden vágyam az hogy egyszer Rendvédelmi tag legyek és el kaphassam a rossz embereket. > Edited Április 21, 2020 by szabibukur Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Hozzászólva: Április 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések