Marin Feel Létrehozva: Április 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 22, 2020 IC/InGame neved: Martin Feel A ban időpontja: 2020-04-05 00:05:25 A ban oka: Többszörös RP megatgadás+Súlyos NONRP+OOC/stílus/minősítés/ A ban időtartama: 15 év Admin neve, aki bannolt: KR3MX Miért szeretnéd az unbant? Azért szeretném hogy ub kapjak,mert nagyon szeretem ezt a szervert meg ezen kezdtem el rpzni. És a barátaim is ezen játszanak. Én is szeretnék újra next gamer lenni mert nincs más normális rp szerver amin lehet élvezni a játékot. És ha jailt kapok levárom,de mindent megtaszek hogy ubt kapjak! Köszön hogy elolvasták! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Április 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 22, 2020 (módosított) Kedves Martin Feel! Megkapod akkor az unban-t viszont 349 perc AJ fejében! Illetve mint minden unban után rád is vonatkozik az, hogy egy nagyobb AJ után azonnal visszakerül rád a ban! Jöhetsz fel a szerverre! Üdv.: KR3MX Edited Április 22, 2020 by KR3MX Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marin Feel Hozzászólva: Április 22, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 22, 2020 Köszönöm hogy vissza engedtetek a szervere. És nem lesz több ilyen. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 22, 2020 Zárom, helyezem ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések