Milan Ford Létrehozva: Április 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 22, 2020 (módosított) Taxi frakció pályázata Magamról: Lovácsi Milán-nakhívnak , jelenleg 15 éves vagyok [Nyáron töltöm be a 16. életkoromat] és Nyíregyházán a lakom jelenleg a családommal és a házi álltokkal. Nagyon szeretek játszani gépen vagy telefonon de leginkább a gépen szoktam a szabadidőmet eltölteni , ha nincs kültéri programom, de a gépezésen/telefonozáson kívül nagyon szeretek biciklizni, barátokkal lenni, illetve focizni, vagy a családommal tevékenykedni a telken. Nem vagyok az a idegeskedő típus inkább a nyugodt és a vidám típus vagyok. Mivel nem nagyon tudok több mindent írni magamról így itt be is fejezném, elnézést ha esetleg rövid lett. Miért pont ezt a frakciót pályázom meg: Igazából különösebb indok nincs , hogy miért ezt a frakciót szeretném pályázni, de nagyjából megvan az oka. Először is azért mivel szerintem sok helyen voltam taxi leader/taxi frakció tag így úgy gondolom hogy van egy kevéske tapasztalatom benne, illetve én személy szerint mindig "vonzódtam" ehhez a frakcióhoz, valamiért a szívemhez nőtt ha úgy vesszük, mivel nem is nehéz de nem is könnyű kezelni, persze leaderként mindenért kell felelni (tagok, szabályok betartatása, meetingek tartása.stb). Még ha az emlékezetem nem csal akkor talán még a sevenMTA régebbi szerverén is voltam valamikor a taxinak a leadere. Terveim: A tervem az FK-val az először is az lenne hogy a szabályt összeírjam, majd a frakció HQ-t rendbe tenni kapukulcsok/autókulcsok kérése. Majd ezek után arra gondoltam hogy a TS frakció szobákat megcsinálni rendesen, illetve a "home" frakció panelnél a rangokat megcsinálni illetve a fizetéseket beállítani realisztikusan. Ha ezek mind meglennének akkor csinálnék a fórumon/IC részen egy kis tagfelvételt hogy legalább legyen 3-4 ember a frakcióban, persze nem ártana ha több ember tudna csatlakozni a frakcióhoz, hogy egy jó kis közösséget hozzunk ki belőle. Egyenlőre ez a terv zajlik a fejember, természetesen ez még változhat, de egyenlőre ez a biztos. Rangok: 0-->Betanításra vár 1--> Próbaidős sofőr 2--> Kezdő sofőr 3--> Haladó sofőr 4--> Profi sofőr 5--> A csapat vezető [ Még nem 100% biztos ez a rang] 6--> B csapat vezető [ Még nem 100% biztos ez a rang] 7--> Szerződések kezelője 8--> Karbantartó/telephelyvezető 9--> Tulajdonos-helyettes 10-->Tulajdonos Kocsik/skinek/mappolás: Kocsik: Szerintem a kocsik jók amik bent vannak, azokba szerintem ha megkapnám a frakciót akkor kérnék bele egy kis tuningot [ vagy ha ez így nem jó akkor külön igényelnék lapon keresztül] Skinek: Skinek úgy gondolom nem kellenek , erre saját véleményem szerint jó a civil skin [ Annyi lenne majd a kérdésem hogy szabadjelző itemként van? ] Mappolás: Ha a mappolás még ott van a városháza környékén akkor az nekem személy szerint tökéletes lenne. Én személy szerint most csak ennyit tudtam így este összehozni, esetleg még a későbbiekben tudom bővíteni a lapot, ha kellene, tudom nincs benne kép meg úgy semmi extra de nem nagyon kenem-vágom a fórumok teljes körű használatát ezért elősször is elnézést kérnék. De egyébként Köszönöm hogy végigolvastad, építőjellegű kritikákat elfogadok, de fölöslegesen ne vesztegessük egymás idejét a fölösleges hozzászólással! További szép napot/estét Edited Április 22, 2020 by Milan Ford 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Április 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 22, 2020 Nem lett valami hosszú, de leirtad amit mondani akartál és jól fejezted ki magad, sok sikert kivánok. Jár a TÁMOGATÁSOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 22, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került. Szerveren már található Taxi... 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések