CatieLisa Létrehozva: Július 27, 2019 Megosztás Létrehozva: Július 27, 2019 (módosított) OutOfCharacter Bemutatkozás:Bemutatkozás[[]]: Szép napot / estét kedves olvasó ! Engem Hódos Attilának hívnak jelenleg 14 éves vagyok. Hajdú-Bihar megyében élek egy kis faluba. Nagyon szeretek biciklizni kosárlabdázni focizni pingpongozni tennis ezni.Emellett nagyon szeretek persze Multi Theft Auto z ni . órákon mindig figyelek és ennek az eredménye 4es 5 ös jegyek . 3 éve tolom az MTA t ez idő alatt sok szervert megismertem de sajnos már azok is rég bezártak . ennek eredményeként sok frakciót vezettem Miért ezt a frakciót pályázom meg? mert sok tapasztalatom van ezzel a frakcióval illetve sok más szerveren volt a tulajdonom/ leader voltam Naponta hány órát tudnék foglalkozni a frakcióval? naponta általába hétköznap 3-4 órát szünetekben akár 8-9 órát is de ha lebetegednék vagy bármi ilyesmi akkor jelezni fogom egyből a szerver vezetőség felé , illetve a frakciótársaknak Miért tartom magam alkalmasnak e frakció vezetéséhez? azért tartom magam alkalmasnak erre mert mint említettem nagyon sok szerveren voltam a tuladonosa/leadere Mi a Szerelőtársaságok fő feladata? a fő feladata az hogy a javításra szorult autókat megszerelje , ha egy kocsi totálkáros és autómentésre van szükség az is a szerelőtársaságok feladata. Milyen rangok lennének? [1] próbaidős szerelő [2]újonc szerelő [3]profi szerelő [4]veterán szerelő [5]vontatós [6]mester vontatós [7]veterán vontatós [8]telephelyvezető [9]igazgatóhelyettes (al leader) [10]Igazgató (leader)[11]OOC/Kirúgásra vár Milyen járművek lennének,milyet szeretnék? kezdésnek 5 db vontatót szeretnék kérni amiknek az legyen a rendszáma hogy RAS-01 RAS-02 RAS-03 RAS-04 RAS-05 színük pedig az alap fehér In CharachterÖnéletrajz: Catie Lisa-nak hívnak. 1998-ban születtem egy téli napon.Anyukám, Catie Emma , egy bolt eladója volt.Apukám,Edgard Miller szintén bolti eladóként dolgozott,egy vegyesboltban. Apukámat egy rablás során lelőtték,mikor én 6 éves voltam. Akkor anyukámmal elköltöztünk egy kis családi házba. 2004-ben elkezdtem a LosSantosi Általános Iskolát kisebb-nagyobb sikerekkel.8. évfolyam után,a Gimnáziumban tanultam tovább Informatikus szakmán.Rá 5 évre,2017-ben leballagtam. Akkor 18 éves voltam.Most anyukámnak segítek az új állásában mint piacárus. Születési Neve: Catie Lisa Születési Helye/Ideje: 1998.02.04.03:21,LosSantosMedicalCenter.Anyja Leánykori neve: Catie Emma. Anyja neve: Catie Emma. Apja neve: Edgard Miller. Bejelentett lakcím:blueberry street 15. Egyéb megjegyzésem: köszönöm szépen hogy végigolvastad a lapot. Építő jellegű kritikákat elfogadok. remélem elnyeri a tetszéseteket és támogatjátok a lapomat Edited Július 27, 2019 by CatieLisa Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 27, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 27, 2019 Szia, köszönjük pályázatod, de ez a frakció jelenleg nem pályázható. A szerelő frakcióban jelenleg is van tagfelvétel, így nyugodtan jelentkezhetsz, és jó munkával eljuthatsz nagyobb pozíciókig is. Jelentkezni itt tudsz: https://forum.nextgamingrp.com/forum/41-los-santos-autómentő-vállalat/ Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések