Robert J Gordon Létrehozva: Április 23, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 23, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Sulyok Róbert Sándor - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4-5 - Jelenlegi játszott perceid száma: - 13200 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - 5-6 bannolva még nem voltam - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - OMSZ- Miért ezt a frakciót választanád? - Mivel érdekel ez a szakma illetve tudok is bánni az autókkal és ez minden vágyam is - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Természetesen - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Sulyok Róbert vagyok egy kis faluban élek 7.es vagyok Szeretek Gépezni,Focizni,Illetve legtöbbet MTA-zni szoktam és csak a NEXTGAMINGEN - IC Rész Jelentkező neve: - Kenny Chavez- Jelentkező születési helye, ideje: - 1999.jún.3 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Kenny Jessica - Jelentkező apjának neve: - Kenny Chavez- Előző munkahelye(i): - OMSZ - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szeretek csapatban dolgozni és amugy is gyorsabb bármit is elvégezni és a segitségis ott van és ennél a munkánál elengedhetetlen! - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Kenny Chavez vagyok Losantosban nevelkedtem édes anyám 5éves koromban elhunyt! Iskoláim:Losantosban kezdtem az általános iskolát eleinte nem voltam a legobb tanulo de egy ido után jöttek az életcélok és egyre jobban feljebb törekedtem hogy célom valóra válását lássam és 5.oszt végén kitűnő tanuló lettem és ez így ment 8.dikig. jöttek a fő iskolák azok is hiba nélkul mentek aztán jött a gimi az már nehezebb volt de azonis át törtem magam! VÉGZETSÉGEIM:angol,német,orosz,magyar SZAKMAI VÉGZETSÉGEM: OMSZ,Autoszerelő ÉLETCÉLOM: az az hogy auto szerelő legyek emiatt hagytam abba az összes előző szakmám és remélem ez nem hiába valo volt Minden végzetségem és tehetségem meg van hozzá és remélem sikerült és az álmainkat nem kell feladni! Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Természetesen- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Barnabaasrr Hozzászólva: Április 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2020 Hogy lehet jelentkezni? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Robert J Gordon Hozzászólva: Április 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2020 5 perce, Barnabaasrr said: Hogy lehet jelentkezni? Én ugy csináltam hogy ki másoltam a minta lapot és ott írd be a megfelelő valaszt Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Április 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2020 Te vagy az egyik, aki monstanság a legtöbb AJ-t üli. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Robert J Gordon Hozzászólva: Április 24, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 24, 2020 7 órája , Krist said: Te vagy az egyik, aki monstanság a legtöbb AJ-t üli. TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK VELED! DE LEHETNE EGY ESÉLYEM ÉS HA KI CSAPNAK MEGYEK IS Mert úgy gondolom hogy jól menne OMSZ-esnek is mentem és sikerült Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2020 Kedves Jelentkező ! Sajnálattal kell hogy közöljük, a lapja nem nyerte el tetszésünket, ezért elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések