Jump to content

Kenny Chavez jelentkezési lapja az:Los Santos Autómentő vállalat-ba

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Sulyok Róbert Sándor -
Hány éves vagy?
- 14 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 4-5 -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 13200 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- 5-6 bannolva még nem voltam -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- OMSZ-

Miért ezt a frakciót választanád?

- Mivel érdekel ez a szakma illetve tudok is bánni az autókkal és ez minden vágyam is -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Természetesen -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Sulyok Róbert vagyok egy kis faluban élek 7.es vagyok  Szeretek Gépezni,Focizni,Illetve legtöbbet MTA-zni szoktam és csak a  NEXTGAMINGEN -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Kenny Chavez-
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1999.jún.3 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Kenny Jessica -
 Jelentkező apjának neve:
- Kenny Chavez-
 Előző munkahelye(i):
- OMSZ -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Szeretek csapatban dolgozni és amugy is gyorsabb bármit is elvégezni és a segitségis ott van és ennél a munkánál elengedhetetlen! -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Kenny Chavez vagyok Losantosban nevelkedtem édes anyám 5éves koromban elhunyt!

Iskoláim:Losantosban kezdtem az általános iskolát  eleinte nem voltam a legobb tanulo de egy ido után jöttek az életcélok  és egyre jobban feljebb törekedtem hogy célom valóra válását lássam 

és 5.oszt végén kitűnő tanuló lettem és ez így ment 8.dikig. jöttek a fő iskolák azok is hiba nélkul mentek  aztán jött a gimi az már nehezebb volt de azonis át törtem magam!   VÉGZETSÉGEIM:angol,német,orosz,magyar

SZAKMAI VÉGZETSÉGEM: OMSZ,Autoszerelő

ÉLETCÉLOM: az az hogy auto szerelő legyek emiatt hagytam  abba az összes előző szakmám és  remélem ez nem hiába valo volt Minden végzetségem és tehetségem meg van hozzá és remélem sikerült és az álmainkat nem kell feladni!

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

-Természetesen-

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.