DjPlayer1123 Létrehozva: Április 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 24, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Varga Ármin Hány éves vagy? 15 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 2/3/4 órát játszom naponta, ha kell az egészet frakcióban töltöm. Jelenlegi játszott perceid száma: 7108 perc Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! 4,5 szor voltam jailban, bannolva még nem Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Még soha Miért ezt a frakciót választanád? Való életben is autószerelő szeretnék lenni Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Nem, egyis sincs Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Varga Ármin vagyok, 15 éves.Szabadidőmben a szerveren játaszom. Mezőgazdasággal foglalkozom. Hobbiként motrozom és saját pályát is alakítottam magamnak :D. IC Rész Jelentkező neve: Varga Aron Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos, 1990 Jelentkező anyjának leánykori neve: Imgrund Mária Jelentkező apjának neve: Varga Dávid Előző munkahelye(i): Olajfinomító Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Nagyon fontosnak tartom.Fejleszti a beszédkészséget és a mentális gondolkodást.Sokkal többet elérhet az ember ha csapatban dolgozik. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Varga Aron vagyok,1990.Ápr 9-én születtem. 156 cm magas, 80 kiló.Középiskolai végzettségem van mechatronikai szakból.küzdök a kilóimmal de nagyon szeretek sportolni.Eddig Olajfinomító voltam egy cégnél sofőr ként, most pedig autószerelő szeretnék lenni. Szeretnék venni egy szép autót és házat, egy nagy garázzsal. Sok barátom van akiket a régi munkahelyemről ismertem meg, most is nyíltnak érzem magam bárki felé, barátkozós típus vagyok. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Igen, rendelkezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2020 Kedves Jelentkező ! Sajnálattal kell hogy közöljük, a lapja nem nyerte el tetszésünket, ezért elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések