Ralph Atkinson Létrehozva: Április 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 24, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - György Olivér - Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 6-7 Órát a szerveren és 5-6 órát frakira simán - Jelenlegi játszott perceid száma: - 12916 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - Jailom sajnos volt,de bannolva sosem voltam Kitiltások Admin neve: Indok: Lejár: Állapot: Nincs bannod Inaktív Admin neve: Indok: Perc: Időpont: Daniel Vasököl 15 2020-03-19 Rocky HÃrdetésbÅ‘l nem rabolsz 30 2020-03-24 KR3MX HalálidÅ‘ 5 2020-03-25 Rocky RP hiány ütközéskor[Képpel bÃzonyitva] 30 2020-03-26 Saky Súlyos PG, NONRP, RP Tagadás 120 2020-03-26 Saky EnyhÃtés 90 2020-03-26 Steven Frakció jump [OMSZ] 300 2020-04-03 Steven ElÅ‘zÅ‘ semmis 1 2020-04-03 Mark Non RP-s felsegÃtés 30 2020-04-04 Peter FK jump [OMSZ] 200 2020-04-04 Ryko DB Kisérlet 30 2020-04-06 KrisT PG + halál kérelem 90 2020-04-22 KrisT ElÅ‘zÅ‘ vélelten!! 1 2020-04-22 - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Igen voltam,Ezen a szerón OMSZ, de más szerveren már voltam katasztrófavédelmis taxis és rendőr - Miért ezt a frakciót választanád? - Imádom az autókat és ki szeretném próbálni - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen, mind a kettővel - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - György Olivérnek hívnak.15 éves vagyk.Nagykanizsára járok iskolába Autószerelő szakon.2 hobbim van az egyik az a motorozás a másik a számítógépezés.Jelenleg a motorozás háttérbe szorul de ez mindegy is.2 és fél éve Rp-zek ami idő alatt megtanultam a szerverszabályzatokat.Ezen a szerveren most már nem kevés időt eltöltöttem.Nagyon tetszik a szerver.Jelenleg csak az MTA-val játszok azon belül is csak a Nextgamingal.Egy négy tagú családban nevelkedem ami nemrég kibővült egy kutyával.Szeretek a természetben lenni csak most ezt nem tudom megtenni. - IC Rész Jelentkező neve: - Ralph Atkinson- Jelentkező születési helye, ideje: - 1995,Los Santos - Jelentkező anyjának leánykori neve: -Jhonson Tifani - Jelentkező apjának neve: - Ralph George - Előző munkahelye(i): - Úttisztító,OMSZ - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Én úgy vélem egy csapatnak nincs lehetetlen,Nagyon jól össze lehet dolgozni és úgy a leg hatékonyabb a munka - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Ralph Atkinsonnak hívnak.Los Santosban 1995-ben láttam napvilágotVan egy öcsém aki már autószerelőként dolgozik.A szüleink már meghaltak.Jelenleg egy ingatlanban élek az öcsémmel akivel nem romlott meg a kapcsolatunk miután meghaltak a szüleink.Sajnos az öcsém belekerült egy rossz társoságba de szerencsére sikerült jó útra téríteni.Nagyon szeretnék én is autószerelőként dolgozni,hisz megvan hozzá a végzetségem és a kellő tudásom.Sokat szoktunk dolgozni a testvéremmel még régebben mikor édesanyánk egyedül maradt.Jelenleg van három BMW-m és egy garázsom- Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Természetesen- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2020 Kedves Jelentkező ! Sajnálattal kell hogy közöljük, a lapja nem nyerte el tetszésünket, ezért elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések