Jump to content

Scott Gold Adminisztrátori jelentkezése

BorosHUN

Ajánlott bejegyzések

Magamról (OOC)

Dávidnak hívnak 15 éves vagyok jelenleg Nagyváradon élek Romániában. 9. osztályba járok és eddigi teljesítményeimmel meg vagyok elégedve. Nelyv szakon vagyok tehát 3 nyelvet is beszélek. Szabad időmet legtöbbet a gépen töltök. Általános suliba kosaraztam két évet is ami a magasságomat is emelte egyértelműen. A jövőben azt szeretném elérni amire képes vagyok. Négy éve, hogy mta-zok apróbb kihagyásokkal.-

Magamról a játékban

-Hát ezen a szerveren nem nagyon büszkélhetek,semmivel mivel nem rég keztem ezen a szerveren játszani.Seemta-n nni-s voltam és IDG. Ilyen kisseb szervereken,mindig fölvettek adminak. Több 100 szervert megjártam,nem tudnák az egészről be számolni.

Hányszor voltál admin jailben?

https://imgur.com/a/wG77gfA

Hányszor voltál banolva?

https://imgur.com/a/Q8bigM8

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?

-Nos, én úgy vélem hogy egy admin ne a hatalmáért legyen admin, sőt ne is azért hogy a playerek fölött tulajdont érezzen.Az adminisztrátornak amit tenni kell, a játékosok segítségére sietni ha szükségeik vannak, vagy akik szerepjáték képtelenek azokat jailba helyezni.Aztán még az admin feladatköre hogy az Rp-t kezdőknek vagy tapasztaltabbaknak tanítgassa és lassan rp tudó playert hozzon ki belőlük, akik most találtak rá az Rp világára.

Aktivitási idő

-Naptól függően. Hétvégén akár 8 órát is. Hétkőzbe pedig 5-6.

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

Csapatmunka nélkűl abszolút minden összeomolhat. Ezzel célozhatunk arra is hogy ha egy ember egy csapatban nem ért egyet valakivel az egész csapatba bajok is akadhatnak. Szerintem a csapatmunka a kulcs.

Miért pont téged válasszunk?

-Több évnyi tapasztalat (admin/rp)

-Sok aktivitási idő

-Pontos és igazságos elbírálás

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Szeretném a játékosok játékélményét fokozni. Vigyázni a közösségre és betartattni a szabályokat. Tetszik a szerver és eltudnám magam képzelni a csapatban.

Pozitív tulajdonságok

Türelmes vagyok.

Munkaképes vagyok

Mindig oda tudok figyelni

Nem adok flegma válaszokat.

Negatív tulajdonságok

Néha elszólom magam

Gép Függő vagyok.

Ha valaki mögöttem kibeszél az egy kicsit felhúz.

Intenz szituációkba egyetlen szót eldadogok miután nem fog ez megtörténni egyszer se.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.