Ralph Joe Létrehozva: Április 28, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 28, 2020 Costanzo Clan: Alakulása a 90-es évek végére tehető.A szervezet pénzét fegyverkereskedelemből nCostanzo Clanyeli amiket az utóbbi években gyarapítottak meg leginkább, mióta pár befolyásolt személynek sikerült bejutni az Amerikai Egyesült Államokba.Határ átlépéskor egy nagy rakomány fegyvert sikerült átcsempészniük.Maga a szervezet még nem olyan nevezetes mint társai, inkább elnyomottabb.Mindent bevetnek a rendőrség kicselezése érdekében és ezzel rengeteg pénzre teszik a kezüket.Az átszökés után folyamatosan hordták be a maradék fegyverszállítmányokat az államokba.Főképp Michiganben tevékenykedtek egészen idáig amíg a rendőrség nem figyelt fel a rengeteg fegyver árúra a fővárosban, Lansingban.Vezetőjük Fabrizio Costanzo Padovesi, olasz származású negyvenes éveiben járó férfi.A szervezetet megalakulása óta ő irányítja, nem voltak gyakoriak a bukások csempészeik körében de volt rá pár eset. Costanzo próbálta ezeket az embereket minél hamarabb meggyilkolni, nehogy bármilyen információt kiadjanak a szervezetről.Nem olyan sokan vannak, mégis napi szinten köthető hozzájuk gyilkosság, de a rendőrség sose tudja elkapni őket és semmiféle bizonyítékot nem tudnak felhozni ellenük.Tevékenységeiket egy éve Los Santosban folytatták, persze eközben Michiganben is folytak az üzletek.Territóriumuk Jefferson környékén van de olykor-olykor délebben is megfordulnak, ezeken a helyeken próbálnak minél több lőfegyvert eladni. Costanzo, született 1978.január.21. Olaszországban Molisén. Gyermekkora elég fényes volt, szülei elkényeztették mivel ő volt egyedül gyermek.Az iskolában is jól teljesített az első pár évben viszont az iskola végezte felé megfáradt és elkezdett dolgozni iskola mellett.Így a tanulás elmaradt, dolgozni ment délután és este.Szülei ezt nem engedték de Costanzo veszekedésbe kezdett velük és mindig megszökött otthonról.Huszonhárom évesen elköltözött szüleitől miután befejezte az iskolát sok-sok ismétlés után.Olaszországban egy szegényebb környékre költözött ahol igen nagy volt a bűnözés mivel nem voltak kamerák az utcákon. Costanzo nem bírta ezt és egy év múlva kiköltözött Mexikóba Nayaritba. Ott sem valami fényes környezetbe költözött.Pár fickó egy éjszaka betört a lakásába, kifosztották, Costanzot pedig megverték.Attól az éjszakától fogva Fabrizio magánál tartott egy pisztolyt, minden éjszaka az ágyában tartotta.Egy fél év múlva az utcán próbálták kirabolni és megverni viszont Fabrizio fegyvert rántott és lelőtt két mexikói férfit.A rendőrség pár óra múlva ért ki a helyszínre mindeközben elhagyta lakhelyét Costanzo. Mexikó északabbi részeire költözött, itt kezdett el foglalkozni fegyverekkel.Először kisebb pisztolyokat adott el szegény negyedekben saját maga, később pár vevője csatlakozott hozzá.Saját maguk kezdték összerakni a fegyvereket. Costanzo érezte, hogy nagy bizniszbe keveredett.Elhatározta, hogy nagy tételben fog játszani, pár embere és maga kamionra vetettek rengeteg nagy kaliberű fegyvert.Másnapra már tömött pénztárcával tudtak nekiállni a munkának.1998-ban Costanzo volt a helyi nagy gazdag, de még nem volt neki sem valami fényes vagyona.A rendőrség felfigyelt a rengeteg fegyver mennyiségre a nyomornegyedekben.Nyomozást indítottak amire figyelmeztették Costanzo embereit és ők pedig magát, Costanzot. Pár napra megpróbáltak egy nagyvárosban eladni fegyvereket, ami sikerrel járt így ott letelepedtek.Egészen 2004-ig árultak egy helyben úgy, hogy a rendőrség nem tudta elkapni őket.Pár évre rá sikerült átcsempészniük pár embert és egy rakomány fegyvert az Amerikai Egyesült Államokba, az emberek közt volt Costanzo is.Ekkora már Mexikóban pár kisvárosban ismerték Costanzo nevét.Michigan volt a választás, ott kezdték el terjeszteni az árukat.A szervezetbe egyre több pénz jutott be így nagyobb tételekben játszottak.Végül Kaliforniába lyukadtak ki, ott pedig Los Santosban... Tagfelvétel azaz TGF menete a frakcióhoz: Az adott illető aki szeretne csatlakozni körünkhöz megpróbál kapcsolatba lépni egy taggal, nem veszünk fel akárkit ezért ki kell magadnak építened egy ismeretségi kört a frakcióból, persze ezt mind IC. Amennyiben meg vagyunk ezzel egy tag akit jól ismersz meg fog bízni egy feladattal, például add el ezt és ezt vagy szerezd meg ezt és azt. Ha ezekkel is meg vagyunk és már összekovácsolódtál nagyjából egy-két taggal a frakcióból akkor hoznak elém vagy esetleg egy másik leader elé aki dönt a sorsodról IC. TeamSpeak3 és fórum nem kötelező a TGF-hez, elvárjuk, hogy 2020-hoz megfelelően RP-z. Tanácsként azt tudnám mondani, hogy legyen egy karakter történeted amit alakítasz formálsz és aszerint viselkedsz I Mapolás: Nem kell csak anyi ,hogy a Groove streeten lenne a HQ Jármű igények: 2 db Mercédesz G65 2 db Mercédesz c63 2 db BMW M5 F10 1 db Range Rover Rangok : (Leader )Alapitók:Ralph Joe, Ralph Atkinson (Al leader)Veterán Tag: Felvet ember Beavatot Tag : Felvet Emberek Még nem Beavatot Tag:Fel vet emberek Játszot perceim: 14000 UCP: https://imgur.com/NJ0yma6 Skinek: Nem kellenek mindenki a sajátját használná ,hogy ne keltsükfel az emberek figyelmét. Tapasztalatom Leaderként: Csak Alleader voltam más szerveren. Mért engem válaszatok? Mindennap szinte reggeltöl estig aktiv vagyok . Mások szerint jó a vezető képeségem. Céljaim: Egy jó társaság ki építésé. Akik tudnak hülyülni de komolyak is. Egy nagy nyomot hagyni a szerver Rp-ébe . Akik inkább fegyver eladással foglalkoznak. Hogy a tagoknak ne kelljen mellette melózni a fraki fizetésből lazán megéljenek. Nagy vásárlókör kialakítása. Ismeretség és tisztelet kivívása a több banda felé. IC önélet rajz: A nevem Ralph Joe . 24 éves vagyok. A fő ellenségeim a jardok. Nem ismerem a szüleimet mert nevelő intézőbe nőtem fel . Ahonnan kb. mindig kiszöktem sosem bírtam a bezártságot és a szabályokat. Ebben mindig támogatót egy a testvérem akivel oda kerültünk Ralph Atkinson. Én akkor is és most is napról napra élek nem teszek félre ha jön egy jó üzlet én ott vagyok. Általában minden illegális dologról tudok a városban. Sok sötétarcot ismerek főleg olyanokat akik hasonló módon éltek régen mint én. De talán az ilyen gyerekkortól lettem ilyen erős felnőtt . OOC Rész: Kadlecz Norbertnek hívnak. Nagybakónakon élek a családommal . Van két macskám és egy kutyám szeretek velük foglalkozni és játszani.15 éves vagyok, 2hónap és 16 . Középsuliba járok ami nem megy rosszul . Autószerelőnek tanulok. Suli mellett sok időm van ,mert nem egy nehéz iskola így sokat tudok rp-zni ,de mellette motorozok is. Jó tulajdonságaim, hogy szeretek csoportban dolgozni, türelmes vagyok általában, kedves és elnéző másokkal ,mindent meggondolok általában kétszer. Rossz tulajdonságaim: néha kések , néha túl komoly vagyok. ,egyedül általában semmit nem szeretek csinálni . Szeretek szerelni mindig plusz érdekelt az informatika valamennyire értek is hozzá. Köszi ,hogy végig olvastad! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ralph Atkinson Hozzászólva: Április 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 28, 2020 Én szerintem ilyen egy jó megirt frakció pályázat.Én támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 29, 2020 (módosított) Gratulálok, sikerült lemásolnod ezt a más fórumról ! Elutasítva ! Zárom, helyezem ! Edited Április 29, 2020 by Peter Hicks Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések