William Taylor Létrehozva: Április 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 29, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Szilágyi Mátyás > Hány éves vagy? < 15 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 5-6 > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen.External Gaming V1 > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Mert nagyon szeretek üldözni és RP-zni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen. > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Szilágyi Mátyás vagyok 15 éves.Erdélyben élek sokat szoktam számitógépezni a barátokkal de ettől függetlenül sok sportot is szeretek például a kerékpározás,parkour(ha lehet annak mondani).Szerintem barátságos vagyok könnyen betudok illeszkedni az adott csapatba/közösségbe.Már rég óta RP-zek kb 3-4 éve Seemta V3,SeeMTA V2.Nagyon szeretek vezetni ez abban is megnyilvánul hogy jól vezetek pl MTA-ban(Nem ego).> Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < 3.https://imgur.com/a/9GQvOXK > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Nincs.https://imgur.com/a/9GQvOXK> IC Rész Jelentkező neve: < William Taylor > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1997.03.20 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Jessica Taylor > Jelentkező apjának neve: < William David > Előző munkahelye(i): < Vizimentő. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Rendelkezem. > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Nekem a véleményem a csapatmunkáról az ,hogy a csapat szerintem csak akkor lehet jó csapat ha annak van egy rendes és jó vezére aki azt a csapatot rendesen tudja irányitani na meg a persze összhang és barátság is kell legyen.A csapatmunka azért is jó mert ha te nem mersz vagy nem tudsz megcsinálni valamit akkor azt valószinüleg csapatban már fog menni mert megtanitanak rá biztatnak és segitenek. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < William Taylor-nak hívnak egy nevelőotthonban nőttem fel mivel a szüleim korán meghaltak.Az 1-8 osztályt itt Los Santosban jártam.Anyám és apám egy autóbalesetben haltak meg.Nem mondanám hogy jó tanuló voltam de nem is rossz.8 végén autószerelőire mentem mivel nagyon szeretem az autókat kicsi korom óta.Mikor végeztem az iskolával nem tudtam hogy mitévő legyek.A nevelőszülőm tanácsára nagynehezen sikeresen felvettek egy autószerelői munkába.Innen kezdett beindulni az karrierem lett egy csodálatos barátnőm,pénzem,munkám. > Edited Április 30, 2020 by William Taylor Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Május 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 3, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.05.04 15.00 vagy 2020.05.05 16.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések