Smith B Jhon Létrehozva: Április 30, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 30, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < Adrián > Hány éves vagy? < 18 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 2-3 órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen taxiban voltam > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < MinDig is érdekelt hogy milyen egy komolyabb frakcióban lenni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen rendelkezek > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )< Adrián vagyok 18 éves. Szeretek Rpzni,sportolni.Mivel digitális oktatás van így rengeteged tudok foglalatoskodni a szerveren. Pest megyében lakom. Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < Nem tudom bizonyítani mivel nem tudom hogy hogyan lehet ide képet berakni. > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Nem tudom bizonyítani mivel nem tudom hogy hogyan lehet ide képet berakni. > IC Rész Jelentkező neve: <Smith B Jhon > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1999 > Jelentkező anyjának leánykori neve: <Black Izabell > Jelentkező apjának neve: < Smith Jhonson > Előző munkahelye(i): < Olajmunkás > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Az én véleményem az az hogy sok lúd disznóz győz. Úgy mondva szerintem jó csapatmunka. Együtt több mindent tudunk elérni mint egyedül. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Smith B Jhon vagyok.21 éves.Az édesanyám Black Izabell születésemkor meghalt. Édes apukám Smrih Jhonson 16 éves koromig volt velem. Addig megtanított mindej jóra és rosszra.Mikor apukám elhagyott árvaházba kerültem .Mikor elértem a 18 éves kort mepróbáltam saját lábra álni több kevesebb sikerrel. Ekkor illegális bizniszekbe voltam jelen. DE mivel elköltöztem Sikerült elhagynom azokat a kapcsolatokat és kilépnem ebből a csoportból.Itt új életet kezdtem. Mivel megláttam a hírdetésüket ezért jelentkezni szeretnék az állásra. Lelkileg és testileg alkalmazsank érzem magam a munkára Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Május 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 3, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.05.04 15.00 vagy 2020.05.05 16.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések