Jump to content

DM

Robert William

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

-Robert William-

Panaszra tett adminisztrátor neve:

-Rocky,Bence-

Panasz oka:

-Nekem jöttek kocsival, mondtam fizessék ki a kárt, elkezdtek ütogetni... elővettem a kést megszúrtam 2x nem hagyta abba az ütogetést és leszúrtam. Admin szerint DM  volt, rendben elfogadom, viszont az illető pg-zett. Bence ki se jött megnézni/kikerdezni minket hogy mi történt egyből jailt kaptam-

Normálisan beszélgetek erről Rockyval, Bencével és kilép admin szolgálatból, ez megoldás?

Bizonyíték (videó, kép, log):

https://imgur.com/a/Z2PkTpW

Edited by Robert William

Kedves Robert William!

Abban egyetértek veled, hogy igen nem láttam az esetet és egyből jaileztelek úgy, hogy semmiről nem tudtam. Bevallom, ezt nem így kellett volna elintéznem. De te utána PM-ek formályában közölted velem, hogy mi is történt valójában majd így elképzelve az esetet megbizonyosodtam arról, hogy helyesn cselekedtem.

Spoiler
[2020-05-04 11:48:59] [Output] : [PM - Neked] Robert William (13): nekem jött, mondtam fizesse ki, elkezdett ütögetni és megöltem

Majd megírtam neked, hogy önvédelemből sem ölsz meg senkit, mert az nem elég nyomós indok ahhoz, hogy megölj bárkit is. Emellett az ís írtam neked, hogy ezt nem így kellett volna cselekedned.

Spoiler
[2020-05-04 11:46:42] [Output] : [PM - Neked] Robert William (13): de ha elkezd ütögetni mit csináljak?
[2020-05-04 11:55:33] [Output] : [Segítség => Robert William (13)]: nem kellett volna megszúrnod, hanem mondtam, hogy szólsz adminnak, ha ok nélköl ütöget és animba rakés intézi az ügyet

És valójában miért nem számít PG-nek, az amit az a kettő srác tett akiket megöltél?

A PG fogalma:

Idézet

PG: PowerGaming – Hősködés, olyan dolog amit a valóságban nem mernél megtenni. (Példa: Többen fegyvert fognak rád és nem teljesíted kérésüket, ellenszegülsz.)

Ennél az esetnél  A ők voltak létszámfölényben és te létszámhátrányba, emellett IRL is megpróbálnál ellenszegülni egy késes támadónak. Ezért nem számít PG-nek amit a kettő srác tett.

+

(Daniel figyelmébe ajánlom):

Spoiler

[2020-05-04 12:12:18] [Output] : [PM - Neked] Robert William (13): jó kis adminok vagyok :)

[2020-05-04 12:12:34] [Output] : [PM - Neked] Robert William (13): akkor küdök pk-t

[2020-05-04 12:14:53] [Output] : [PM - Neked] Robert William (13): gg admin gárda

De azt nem ertem, hogy az megoldás hogy kiléptek dutybol?

Mert most ültem le a 120 percet, és már dutyba vagytok, ez érdekes! 🤔

2 óra alatt össze tudtam volna szedni 60k$-t és btw épp munkába indultam jail előtt

120 perc akkor se volt jogos!

https://imgur.com/a/YGWfJ2r

Edited by Robert William

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.