Jump to content

Rain Bobbie Jelentkezése

CSOCSO

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Rákosi Csongor -
Hány éves vagy?
- 16 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 3-4 órát vagy akár egész nap is -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 22677 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- https://imgur.com/a/xg3S75E -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Igen voltam a rendőrségben meg az orosz maffiába-

Miért ezt a frakciót választanád?

- Mert vissza akarok jönni a legális életbe -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- igen persze -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
-Rákosi Csongornak hivnak de a barátaim Csocsonak vagy Boss nak becéznek.16 Éves vagyok ez mellett 5 éve üzöm a motoros karierrem amit csak álmondtam ezelőtt .

Erdélyben élek egy Kis Magyar közösségben (falúban) Kedvenc benti programom a számitogépezés meg az mta.

175 cm magas vagyok . Kis koromba neki próbálkoztam a karatenak meg a k1 nek amit 1-1 évet kitartót majd feladtam.

Én a motoros Karierrem egy 110cc Atv vel kezdtem most meg 200cc atv van .

Sose volt Balesetem és a faluban a legjobb motorosnak tartanak a többi 5 mellett.

Kicsit Lobanékony vagyok ez a jailok ból is meglátszik ezért elnézést kérek. Ennyit Röviden rólam -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Rain Bobbie -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1985. Las Venturas Városi korház Október 5. -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Beteni Brotvan -
 Jelentkező apjának neve:
- Rain Mack-
 Előző munkahelye(i):
- Rendőrség -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Hát a csapatmunkában megkell találni a kulcs szót egymás közöt és tisztelni egyiket és a másikat. Ha van egy Sor vezető pl akkor annak a parancsát kel teljesitse a csapat közös megegyezéssel. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Las Venturászban születtem 1985 ben. Édesanyám neve: Beteni Brotvan

Édesapám neve Rain Mack.

Nem rég költöztünk a városban De a szüleim vissza mentek Las Venturászba én maradtam egyedül.

Újonnon érkezet lakosként Akadémián vettem részt amin én teljesitettem a legjobban és a Rendőrség alkalmazott Kadétként.

Nem soká rá a rendőrvizsgára Voltam hiva és sikeresen teljesitettem az Őrmesteri vizsgát amit nem gondoltam volna.

Egész Zászlós Rangig voltam a szolgálat Embere Miútán a megszokot csapat feloszólt és én is Leszereltem.

Útána egy illegális szervezetnek lettem a tagja amit nem szeretem és hamar leléptem onnan.

Testsúlyóm 70kg

Magasságom 180cm

Bőrszinem fehér

Hajam szine Szőke.-

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

-nem-

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.