CSOCSO Létrehozva: Május 6, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 6, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Rákosi Csongor - Hány éves vagy? - 16 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 órát vagy akár egész nap is - Jelenlegi játszott perceid száma: - 22677 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/xg3S75E - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Igen voltam a rendőrségben meg az orosz maffiába- Miért ezt a frakciót választanád? - Mert vissza akarok jönni a legális életbe - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen persze - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) -Rákosi Csongornak hivnak de a barátaim Csocsonak vagy Boss nak becéznek.16 Éves vagyok ez mellett 5 éve üzöm a motoros karierrem amit csak álmondtam ezelőtt . Erdélyben élek egy Kis Magyar közösségben (falúban) Kedvenc benti programom a számitogépezés meg az mta. 175 cm magas vagyok . Kis koromba neki próbálkoztam a karatenak meg a k1 nek amit 1-1 évet kitartót majd feladtam. Én a motoros Karierrem egy 110cc Atv vel kezdtem most meg 200cc atv van . Sose volt Balesetem és a faluban a legjobb motorosnak tartanak a többi 5 mellett. Kicsit Lobanékony vagyok ez a jailok ból is meglátszik ezért elnézést kérek. Ennyit Röviden rólam - IC Rész Jelentkező neve: - Rain Bobbie - Jelentkező születési helye, ideje: - 1985. Las Venturas Városi korház Október 5. - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Beteni Brotvan - Jelentkező apjának neve: - Rain Mack- Előző munkahelye(i): - Rendőrség - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Hát a csapatmunkában megkell találni a kulcs szót egymás közöt és tisztelni egyiket és a másikat. Ha van egy Sor vezető pl akkor annak a parancsát kel teljesitse a csapat közös megegyezéssel. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Las Venturászban születtem 1985 ben. Édesanyám neve: Beteni Brotvan Édesapám neve Rain Mack. Nem rég költöztünk a városban De a szüleim vissza mentek Las Venturászba én maradtam egyedül. Újonnon érkezet lakosként Akadémián vettem részt amin én teljesitettem a legjobban és a Rendőrség alkalmazott Kadétként. Nem soká rá a rendőrvizsgára Voltam hiva és sikeresen teljesitettem az Őrmesteri vizsgát amit nem gondoltam volna. Egész Zászlós Rangig voltam a szolgálat Embere Miútán a megszokot csapat feloszólt és én is Leszereltem. Útána egy illegális szervezetnek lettem a tagja amit nem szeretem és hamar leléptem onnan. Testsúlyóm 70kg Magasságom 180cm Bőrszinem fehér Hajam szine Szőke.- Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -nem- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Május 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 7, 2020 (módosított) Csácsá! Pár helyen van helyesírási hiba... Egy próbát megér. Csak nem tudom, felvesznek-e, ha nincsen meg a belépéshez szükséges összeg.. Sok sikert. Edited Május 7, 2020 by Mayson William Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 7, 2020 Kedves Jelentkező ! Sajnálattal kell hogy közöljük, a lapja nem nyerte el tetszésünket, ezért elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések