Zsombi123 Létrehozva: Május 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 9, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Dwayne Watson- Panaszra tett adminisztrátor neve: -Rocky- Panasz oka: -Saját FK ügy intézése [PD üldözött és beugrottunk a vizbe]- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/ZzhePYt- 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Május 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 10, 2020 (módosított) Saját ügyet nem intézhetek maximum. 1. Nem voltam ott az esetnél. 2. Nekem szóltak menjek oda, mert el úsztattok xyz métert és az szabályzatban is benne volt át is küldtem és az állt benne, hogy:. A vízben való menekülés rövidtávon megengedett. Például: Vízfelület egyik partjáról átúszni a másikig. A vízben hosszabb ideig tilos tartózkodni abból a célból, hogy elmenekülj a rendőrség vagy üldözőid elől, ugyanis a karaktered egy idő után elfáradna. Meg a nem tudom honnan jött nektek, hogy nem intézhetek Frakció ügyet, mert a szabályzatban nincs ilyen. Edited Május 10, 2020 by Rocky Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 10, 2020 Sziasztok, én fogom bírálni a PK-t ! Egyetértek Rocky hozzászólásával, ha nincs fent más admin szolgálatban, akkor nem lehet ez ellen mit kezdeni, és ha Non RP történt egy RP szituációban, akkor egyből bírálni kell. A panasz jogtalan ! Zárom, helyezem ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések