Dexter Corleone Létrehozva: Május 11, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 11, 2020 (módosított) Rólam pár mondatban. ~Mihálynak hívnak,15. életévemet töltöm,elég nagy sikereket értem el másik szervereken. Név szerint a FLY-MTA szerverén több frakcióban is voltam Alleader/Főleader,ezentúl szinte az összes frakcióban megfordultam már. Legálban egyaránt illegálban is! Hobbijaim közé tartozik a kerékpározás,illetve nagyrészt a számítógépezés.Napi 9-12 órát tudnék aktív lenni a jelenlegi helyzetre tekintve. Mindezen időt akár végig admindutyban is ha a helyzet megköveteli azt! Kitartó személyiség vagyok,általában mindenkivel jó viszonyt ápolok. Szeretek csapatban dolgozni,mivel a csapatmunka sokszor elengedhetetlen.~ Magamról a játékban. ~Sajna a szerveren nem büszkélkedhetek sok eredménnyel de ezt próbálom minél jobban gyarapítani,új büszkeségekkel! Megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni a szerver jövője iránt! Mint ahogy említettem már, a FLY-MTA szerverén igen szép eredményeket értem el.Több frakcióban voltam Al/Főleader.Sok frakcióban jártam és megannyi tapasztalatot,illetve barátot szereztem.~ AdminJail. ~https://imgur.com/a/SiDqvT~ ~Ez egy téves jail volt. Melyből ki is lettem véve Steven által.~ Kitiltás ~https://imgur.com/a/2IDGRWV~ Adminiszrátor feladata. ~Az adminisztrátornak többféle feladata van,ezek között a játékosok segítése.Aki tanuló játékos annak elmagyarázni a dolgokat és nem egyből a jailba rakni. Mindig meg kell nézni az érme két oldalát,illetve igazságosan dönteni!~ Aktivitási idő. ~Napi 9-12 óra a jelenlegi helyzetre tekintve.~ Mi a véleményed a csapatmunkáról? ~Mint ahogy már leírtam előrébb. A csapatmunka sokszor elengedhetetlen! Csapatban többet tud az ember elérni. Ha csapatban dolgozol nem hárul rád minden munka,hanem eloszlik és így jobban lehet haladni.~ Miért engem válasszatok? ~Azért gondolom,hogy engem válasszatok mivel nagy tapasztalatom van. Kitartó illetve türelmes ember vagyok. Szeretek csapatban dolgozni,igazságosan bírálok. Meghallgatom az emberek tanácsait felém és ha ezek olyan tanácsok akkor megpróbálom megfogadni őket. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? ~Azért jelentkeztem adminisztrátornak,hogy a játékosokat tudjam segíteni. Megtanítani őket megfelelően RP-zni ha erre van szükség. Deviáns emberek kiszűrése,hogy ne rombolják a közösséget. Illetve,hogy a csapat aktív tagja legyek!~ 5 pozitív tulajdonság rólam. ~Szeretek csapatban dolgozni.~ ~Türelmes vagyok.~ ~Megfogadom a jó tanácsokat.~ ~Szorgalmas vagyok.~ ~Igazságosan bírálok.~ 5 negatív tulajdonság rólam. ~Párszor pesszimista.~ ~Fukar.~ ~Párszor rosszkedvű.~ ~Túl kíváncsi,ha lehet ezt negatívnak írni.~ ~Néha makacs tudok lenni.~ Edited Május 11, 2020 by Dexter Corleone Szerkesztés- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.05.15.-én 16:00-kor vagy 2020.05.16.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések