Thommas D RIverra//Joker Létrehozva: Május 12, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 12, 2020 (módosított) OOC magaról: Tamásnak 𝐡í𝐯𝐧𝐚𝐤, 𝟏𝟒 é𝐯𝐞𝐬 𝐬𝐫á𝐜 𝐯𝐚𝐠𝐲𝐨𝐤. 𝐍𝐞𝐡𝐞𝐳𝐞𝐧 𝐛𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐨𝐳𝐨𝐤 𝐤𝐢 𝐭á𝐫𝐬𝐚𝐬á𝐠𝐛𝐚, 𝐚𝐤á𝐫 𝟒 𝐬𝐳𝐞𝐦 𝐤ö𝐳𝐭 𝐢𝐬, 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐬é𝐫𝐞 𝐩á𝐫 𝐧𝐚𝐩 𝐚𝐥𝐚𝐭𝐭 ö𝐬𝐬𝐳𝐞𝐭𝐮𝐝𝐨𝐤 𝐛𝐚𝐫á𝐭𝐤𝐨𝐳𝐧𝐢 𝐬𝐳𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐛á𝐫𝐤𝐢𝐯𝐞𝐥. 𝐀𝐥𝐚𝐩𝐣á𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐞𝐝𝐯𝐞𝐬-, é𝐬 𝐬𝐞𝐠í𝐭ő 𝐤é𝐬𝐳 𝐯𝐚𝐠𝐲𝐨𝐤. 𝐁á𝐫𝐡𝐚 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐤𝐢 𝐫𝐨𝐬𝐬𝐳 𝐬𝐳í𝐧𝐛𝐞 𝐯𝐢𝐬𝐞𝐥𝐤𝐞𝐝𝐢𝐤 𝐯𝐞𝐥𝐞𝐦, 𝐚𝐳 𝐧𝐞 𝐢𝐬 𝐬𝐳á𝐦í𝐭𝐬𝐨𝐧 𝐣𝐨𝐛𝐛𝐫𝐚 𝐭ő𝐥𝐞𝐦. 𝐍𝐞𝐦𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞𝐭𝐞𝐤 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐛á𝐥𝐧𝐢, 𝐦𝐢𝐯𝐞𝐥 𝐧𝐞𝐦 𝐚𝐳 𝐚 𝐦𝐞𝐠𝐨𝐥𝐝á𝐬. 𝐌𝐞𝐠𝐩𝐫ó𝐛á𝐥𝐨𝐤 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐢𝐠 𝐤𝐞𝐝𝐯𝐞𝐬 𝐡𝐚𝐧𝐠𝐬𝐳í𝐧𝐛𝐞 𝐦𝐞𝐠𝐬𝐳ó𝐥𝐚𝐥𝐧𝐢. SeeMta n 𝐤𝐞𝐳𝐝𝐭𝐞𝐦 𝐚𝐳 𝐌𝐓𝐀-𝐚𝐬 "𝐤𝐚𝐫𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞𝐦" , 𝟏𝟎𝟎+ ó𝐫á𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐚 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧, 𝐚𝐦𝐢𝐭 𝐦𝐚𝐢 𝐧𝐚𝐩𝐢𝐠 𝐧𝐞𝐦 𝐛á𝐧𝐭𝐚𝐦 𝐦𝐞𝐠. 𝐁á𝐫 𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐤 𝐢𝐝ő𝐬𝐳𝐚𝐤𝐨𝐤 𝐚𝐦𝐢𝐤𝐨𝐫 𝐧𝐞𝐦𝐢𝐠𝐚𝐳á𝐧 𝐟𝐨𝐠𝐥𝐚𝐥𝐤𝐨𝐳𝐭𝐚𝐦 𝐚 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐫𝐞𝐥, 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐫á𝐭𝐨𝐦 𝐦𝐢𝐚𝐭𝐭 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐢𝐠 𝐯𝐢𝐬𝐬𝐳𝐚𝐭é𝐫𝐞𝐤 𝐢𝐝𝐞. Mióta RP-zel? Körülbelül 4 éve. Kisebb nagyobb RP szervereken Banda ismertető: Az MS 13 1980-ban alakult meg Los Angelesben.A spanyol nyelven beszélő, latin származású migránsok diszkriminálva voltak, mely azzal járt hogy kirabolták, megverték, lenézték, leköpték őket. Ez a latin bandák kialakulásához vezetett, mint a Surenos vagy annak egyik ágazata, a Mara Salvatrucha 13. A "Mara" Közép-Amerikában ganget jelent, a "Salvatrucha" egy utca neve. A banda a hírnevét részben a kegyetlenségének köszönheti, és a különböző komolyabb törvényszegéseknek. Nem élnek gazdag életet többnyire szegényesen élnek pedig nem kevés pénzhez jutnak a drog illetve a fegyver ügyletekből. Jobban szeretik a pengéjüket mint a fegyverüket mivel szerintük sokkal férfiasabb a karod erejét használni mint a pisztolyukat mivel azzal bárkit le lehet teríteni. Az MS 13 támadását senki sem éli túl, ha azzal a céllal érkeznek hogy megöljenek meg is teszik büszkék arra hogy ilyen erőszakos módon bánnak az áldozataikkal. A bandában több mint 1000 tag tartózkodik. Ha egy más bandatag téved a területükre nem haboznak, megölik. A rendőrség szerint a 13 jelentése hogy 1 golyó a fejbe, 3 a testbe vagy akár fordítva. A bűnüldöző szervek azt gyanítják, hogy egyes bandatagokat fél katonai szervezetek képeztek ki Salvadorban. Felvétel menete: A felvétel menete 99% IC történne. Meg kérünk minden lehendő tagot,hogy fehér skin,illetve ne gazdag kocsikkal jöjenek. (pl P1 lambo,ferrari.) El meséli az életét,hogy került a városba stb. ( ne sablon szöveggel gyere. Meg halt a családom stb). Aztán át sétálunk a tetováló szalonba,és tetovál egy emberre egy tetkót. (RP keretein belül). Aztán el kezdünk ''haverkodni". Ha megfelel a leadereknek,akkor a székbe ültetjük és ezt a bizonyos mondatot mondjuk: Ha be jöttél élve ki nem mész. Itt még meg gondolhatja magát hogy akar e csatlakozni. És ezek után a hátára tetováluk a banda nevét Mara Salvatrucha 13. Ezek mellet ha meg van minden még nem kerül be a frakcióba. Fel jön TS3 ra és ott is ki kérdezzük. Meséljen magáról STB. Ha minden kritériumnak meg felelt név váltást kell kérelmeznie. A név végén kell lennie a Salvaturche szónak. (Pl.: Vladimir_Salvaturche) Szerverünkön lévő játszott perceid száma 4.101 IC önéletrajz Thomas Venturas-nak hívnak, 1988-ban születtem San Fierro-ban. Általános iskolát itt is végeztem el, ezután Los Santos-ba költöztünk, mivel édesapám itt kapott munkát. Így hát muszáj voltam a középiskolát már Los Santos-ban elvégezni. A szüleim, és volt tanáraim szerint, egy igen jó eszű gyerek voltam, így hát a középiskolát, elég rövid idő (2 év) alatt elvégeztem. Kitűnőre érettségiztem a város egyik legjobb középiskolájában. Mivel eléggé érdekelt a történelem, azon belül pedig a római jog, így hát beadtam a jelentkezésem a Harvard egyetem jogi karára. Ide 5 évig jártam, és miután megszereztem a jogi diplomámat, egy kis városi önkormányzatnál dolgoztam. Már kezdem, azt hinni, hogy ezt a helyet 'kinőttem'. Frakció leendő neve, kiket hoznál Frakció lehendő neve: Mara Salvatrucha 13 banda És háát kiket hoznék? Tagok számát szerverhez szabnám. De ugy 5-7 frakció tag. Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. -Jefe(1) A Jefe a bűn banda meg alapítója. Rá mindenki felnéz és tiszteli. - Mano Derecha(1) A Jefe jobb keze. Ő látja el a tagokat utasitásokkal. -Guerro(5-7) Utcai tevékenységek kápszer lőszer eladóása Igényelni kívánt frakció járművek Savanna Impala Sanchez Buritto FordF150 Quad Fegyverek amiket kérnénk az elején: AK-47(+lőszer) Colt-45(+lőszer) Kés Shotgun(+lőszer Tec-9(+lőszer) UZI(+lőszer) AMIKET TILOS HASZNÁLNI M4 SNIPER Katana Hnagtombitós Colt 45 Skinek, mapolás képek/videó Hát mivel nem igazán találtam skint stb igy ezt is a FőAdminra bízom. Frakció Tevékenység: - Szeretnék egy olyan frakciót kialakítani ahol a tagok nem a pénz miatt jönnek hanem az RP ért. (természetesen némi pénz szerzés is van.) -ATM Fúrás - Ember rablás. - Szeretnék majd a frakciónak egy tetováló szalont és tetoválós RP-k et is szeretnék létre hozni. - Szeretnék minél több frakcióval jóban lenni,és ugymond szövetséget kötni. Kilépés esetén mi történik: Mivel ez egy illegális frakció,nem lenne jó ha az adott tag köpne a rendőrségnek. Igy amit a kilépésnél kap az adott ember. -CK. -FK jump nevezetű Adminisztrátori börtön. Mi kell ahoz hogy be juss a frakcióba: -RP tudás. -Ne a pénzért gyere ,hanem az RP ért. -Felvételnél ne egy gazdag kocsival gyere. (lambo, P1 , Ferrari stb. ) -Ha IC meg kérdezzük hogy kerültél ide ne egy unalmas sablon szöveggel gyere. (pl.: Meg haltak a család tagjaim.) Légy kreatív! -Tudj csapatban dolgozni. -Egyik leg fontosabb dolog. Ne a DM ért gyere! -TeamSpeak 3 -Működő képes mikrofon. - Legalább 10 + óra - Légy értelmes. -minimum 14 életév (el tekintünk ha értelmes vagy!) Miért szeretném ezt a frakciót: Szeretném ha az MS13 lenne a leg kreativabb frakció a szerveren. Ha megkapnám a bandát szeretném a színvonalat magasabbra emelni. A szerveren eltöltött évek alatt sikerült vezetői tudásom alapján én úgy gondolom hogyha megkapnám a frakciót tudnám vezetni illetve rengeteg rp szituációt tudnánk nyújtani a tagoknak! Fontos hogy a frakciót nem egyedül vinném. AlLeadert még nem találtam,de igyekszem. Frakció Szabályzat: -Tilos IC nagy kaliberű fegyvert hordani. Csak is rablásnál,tuszejtésnél. -Tilos egyedül rabolni. Minimum 2 fegyveres ember. -TILOS egyéni akciót kezdeni a frakcióval leader/alleader bele egyezésével. (Pl ATM rab,Bolt rab) -Tilos más illegál bandába/maffiába be épülni. (CK-t von maga után illetve autó matikus kirugás!) -Tilos ordibálni az utcákon hogy MARA SALVATRUCHA 13 POR VIDA! (csak is kivégzés után azt is engedéjjel) Ugy ennyi. Későbbiekben természetesen BŐVÜLHET! Utó irat: Köszönöm ha el olvastad a lapomat. Nem a legszebb nem is a legjobb. Sajnos a formázásra nem tudtam jobbat kitalálni. Edited Május 14, 2020 by Thommas D RIverra//Joker Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Május 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 12, 2020 Megformázás gyenge, hiányzik belőle néhány feltétel, és nagyon kevés. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Május 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 12, 2020 Meg kellene egy kicsit formázni,képeket, logót hiányolom. Ha ezeket javítod lehet lesz belőle valami. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Kedves pályázó! A vezetőség úgy vélte, hogy a lapod megér egy próbát. Ezért az elfogadásra került! Válassz egy időpontot az alábbiak közül a meghallgatásra: 2020.05.17 16:00 vagy 2020.05.17 17:00 (Majd privát üzenet formájában jelezz nekem, hogy melyik időpont jó!) Megjegyzés: (Ugye már egyszer jeleztem feléd, hogy miket javíts a lapodban. Az nagyjából sikerült, viszont vannak nagy zagyvaságok a lapodban. Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen... Nagyon jól kell teljesíts a meghallgatáson!) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések