Reece Bates Létrehozva: Május 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 17, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Dean Packer- Panaszra tett játékos IC neve -Kurosaki Kun- Panasz oka: -Ütköztünk és tkra verte a kocsimat és engem meg ölt. És nem is vele ütköztem. :") És utánna még volt egy olyan hogy valakit ide hívtak és az is elkezdett minket ütögetni.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/a/EgTPie0- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 17, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 Én voltam az aki jött,a képen is látszik hogy te animba vagy,ha animba verünk és abba halsz bele az nem DM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 Sziasztok! A PK-T én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül! By: Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Május 17, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 Lehet más Admint kérni hogy bírálja az ügyet? Flegma adminokkal nem szeretek tárgyalni :") 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 Sziasztok ! A PK-t én fogom bírálni Ryko helyett a kérésed alapján. Várom az értintettek hozzászólását 24 órán belül ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 (módosított) 3 órája , Dean Packer said: Lehet más Admint kérni hogy bírálja az ügyet? Flegma adminokkal nem szeretek tárgyalni :") Mi a flegmaság? Azt se tudom, hogy kivagy. Meg mi az, hogy nem szeretnél flegma adminnal tágyalni? Stílusodból vegyél vissza! Ennyi erővel én is írjam azt, hogy nem akarok flegma játékosoknak segíteni? Én nem írok ilyet, mégis ugyanúgy segítek neki mert kötelességem és a PK-T is bírálhatom mert ez is közé tartozik és neked van ... ilyet mondani? Edited Május 17, 2020 by Ryko 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Május 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 (csak halkan megjegyzem hogy szerintem nem te lettél Pk-ra rakva ryko, ha meg azt szeretné a Dean hogy más bírálja a Pk-t akkor bele kell törődni és kész, annyi joga van mindenkinek hogy eldöntse hogy ki bírálja a Pk-t, vagy ((megfelel-e az az admin aki bírálná)) Azért mert nem kedvel téged mindenki nem kell fellátnod.) ((én véleményem)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Május 17, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 28 perce, Ryko said: Mi a flegmaság? Azt se tudom, hogy kivagy. Meg mi az, hogy nem szeretnél flegma adminnal tágyalni? Stílusodból vegyél vissza! Ennyi erővel én is írjam azt, hogy nem akarok flegma játékosoknak segíteni? Én nem írok ilyet, mégis ugyanúgy segítek neki mert kötelességem és a PK-T is bírálhatom mert ez is közé tartozik és neked van ... ilyet mondani? Persze hogy van ...om ilyet mondani nem vagy egyszerűen szimpatikus ahogy eljársz a dolgokkal :") És miért kéne tudod hogy kivagyok hogy megállapítsam hogy flegma vagy ? :")) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kurosaki Kun Hozzászólva: Május 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 (módosított) Én vagyok akire rakták a PK-t Nos a triádból Jason Lee-vel ütköztetek,én pont arra mentem és láttam hogy mind két autó füstöl,Jason odament Dean Packar hoz és én is,Jason mondta hogy fizesse ki de Dean ott elkezdett flegmázni,nem tudom mit mondott nem szeretnék hülyeséget mondani.Én tk ra vertem a kocsiját kiszált beszolt és aztán animba,otthagytuk őket Jason-al de a barátja ott maradt aki nem volt animba.Aztán 1P múlva Han Lue szolt rádióba hogy mennyek oda mert összetörték a kocsiját,a haverját is animba vertük aztán megakartuk őket lopni mert volt náluk elég sok pénz de ugye csak 19999 akartunk.Dean nem válaszolt a /do ra hogy hol a pénz és meghalt mert lejárt az anim idő(ott volt Thomas is és látta)ennyi volt Edited Május 17, 2020 by Ryko 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 (módosított) 1 órája, Dean Packer said: Persze hogy van ...om ilyet mondani nem vagy egyszerűen szimpatikus ahogy eljársz a dolgokkal :") És miért kéne tudod hogy kivagyok hogy megállapítsam hogy flegma vagy ? :")) Azt se tudom, hogy kivagy, veled nem is találkozhattam vagy én nem tudom... Már nem azért engem tekintesz flegmának miközben végig te vagy az csak nem veszed észre, na hagyjuk a témát. Ha már itt tartunk és azt mondod, nem jó ahogy eljárok a dolgokkal... Akkor milyen dologban jártam el rosszul és mikor? Kíváncsi lennék Viszont sejtem azért tekintesz flegmának mivel, kaphattál tőlem egy jailt vagy valami ilyesmi amit nem bírtál elviselni, hogy nem neked volt igazad, ennyit fűznék ehhez, na de nem veszekszek. Ja meg ki a flegma? Nem is ismersz XDDD Gratulálok. Soha nem beszéltem vele max játékba vicc ez ugye tudod? Edited Május 17, 2020 by Ryko 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Május 17, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 @Kurosaki Kun Átnéztem a logot és nem találtam olyat hogy fizzesünk! csak a barátja mondott olyat hogy fizessünk aki a lamboval érkezett aki külön ütközött a Bmw kocsimmal. (amikor már animba voltam) Akit "Han Lue" neven hívtak. :") https://pastebin.com/hGzf9jWg Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kurosaki Kun Hozzászólva: Május 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 Szép szembesáv volt,amúgy meg maffiózóval beszéltél úgy ahogy,mit vártál még szép hogy meglettél cipőzve(ja és R8 volt nem Lambo) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Május 18, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2020 15 órája , Kurosaki Kun said: Szép szembesáv volt,amúgy meg maffiózóval beszéltél úgy ahogy,mit vártál még szép hogy meglettél cipőzve(ja és R8 volt nem Lambo) Akkor is te DMeztél engem.! Miért? Nem veled ütköztem hanem aki a képen is látható ADMINSEGÉD. Nem írtátok hogy Fizessünk Majd azután kaptuk meg hogy Fizessünk miután az R8 belénk jött Hátulról Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kurosaki Kun Hozzászólva: Május 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2020 Hm..nem érted,az Adminsegéd a mi maffiánkba van odamentem neki segíteni.Ezután te kinevettél minket és szétvertem a kocsid meg téged... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 18, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2020 Nem volt DM a DM az amikor megölünk,viszont mi csak animbavertünk mindkettőtöket 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2020 Szeretném ezt veletek megbeszélni TS-en, egyesével meghallgatni az érintetteket szempontjait. Mikorra szeretnétek ezt a megbeszélést ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kurosaki Kun Hozzászólva: Május 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2020 Nekem most is jó Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 20, 2020 Ma az-az 2020.05.20. 17:00 kor várom az érintetteket a várómban ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Daniel mi ott voltunk a váródban de nem jöttél. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Május 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2020 Sziasztok! Sikerült az ügyet megbeszélni? Mi lett a vége? @Dean Packer és @Kurosaki Kun 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2020 Teljesen IC ügy volt az egész cselekmény, mafiással alapvetően nem kéne kikezdeni, vitatkozni... A panasz jogtalan ! Z/H 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések