Jump to content

Kurosaki Kun

Reece Bates

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Dean Packer-

Panaszra tett játékos IC neve

-Kurosaki Kun-

Panasz oka:

-Ütköztünk és tkra verte a kocsimat és engem meg ölt. És nem is vele ütköztem. :")

És utánna még volt egy olyan hogy valakit ide hívtak és az is elkezdett minket ütögetni.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-https://imgur.com/a/EgTPie0-

3 órája , Dean Packer said:

Lehet más Admint kérni hogy bírálja az ügyet?

Flegma adminokkal nem szeretek tárgyalni :")

Mi a flegmaság? Azt se tudom, hogy kivagy.

Meg mi az, hogy nem szeretnél flegma adminnal tágyalni? Stílusodból vegyél vissza!

Ennyi erővel én is írjam azt, hogy nem akarok flegma játékosoknak segíteni? Én nem írok ilyet, mégis ugyanúgy segítek neki mert kötelességem és a PK-T is bírálhatom mert ez is közé tartozik és neked van ... ilyet mondani?

Edited by Ryko
  • Haha 1

(csak halkan megjegyzem hogy szerintem nem te lettél Pk-ra rakva ryko, ha meg azt szeretné a Dean hogy más bírálja a Pk-t akkor bele kell törődni és kész, annyi joga van mindenkinek hogy eldöntse hogy ki bírálja a Pk-t, vagy ((megfelel-e az az admin aki bírálná)) Azért mert nem kedvel téged mindenki nem kell fellátnod.) ((én véleményem)) 

• Like 1

28 perce, Ryko said:

Mi a flegmaság? Azt se tudom, hogy kivagy.

Meg mi az, hogy nem szeretnél flegma adminnal tágyalni? Stílusodból vegyél vissza!

Ennyi erővel én is írjam azt, hogy nem akarok flegma játékosoknak segíteni? Én nem írok ilyet, mégis ugyanúgy segítek neki mert kötelességem és a PK-T is bírálhatom mert ez is közé tartozik és neked van ... ilyet mondani?

Persze hogy van ...om ilyet mondani nem vagy egyszerűen szimpatikus ahogy eljársz a dolgokkal :")

És miért kéne tudod hogy kivagyok hogy megállapítsam hogy flegma vagy ? :"))

Én vagyok akire rakták a PK-t

Nos a triádból Jason Lee-vel ütköztetek,én pont arra mentem és láttam hogy mind két autó füstöl,Jason odament Dean Packar hoz és én is,Jason mondta hogy fizesse ki de Dean ott elkezdett flegmázni,nem tudom mit mondott nem szeretnék hülyeséget mondani.Én tk ra vertem a kocsiját kiszált beszolt és aztán animba,otthagytuk őket Jason-al de a barátja ott maradt aki nem volt animba.Aztán 1P múlva Han Lue szolt rádióba hogy mennyek oda mert összetörték a kocsiját,a haverját is animba vertük aztán megakartuk őket lopni mert volt náluk elég sok pénz de ugye csak 19999 akartunk.Dean nem válaszolt a /do ra hogy hol a pénz és meghalt mert lejárt az anim idő(ott volt Thomas is és látta)ennyi volt

Edited by Ryko
  • Like 1

1 órája, Dean Packer said:

Persze hogy van ...om ilyet mondani nem vagy egyszerűen szimpatikus ahogy eljársz a dolgokkal :")

És miért kéne tudod hogy kivagyok hogy megállapítsam hogy flegma vagy ? :"))

Azt se tudom, hogy kivagy, veled nem is találkozhattam vagy én nem tudom... 

Már nem azért engem tekintesz flegmának miközben végig te vagy az csak nem veszed észre, na hagyjuk a témát.

Ha már itt tartunk és azt mondod, nem jó ahogy eljárok a dolgokkal... Akkor milyen dologban jártam el rosszul és mikor? Kíváncsi lennék ;)

Viszont sejtem azért tekintesz flegmának mivel, kaphattál tőlem egy jailt vagy valami ilyesmi amit nem bírtál elviselni, hogy nem neked volt igazad, ennyit fűznék ehhez, na de nem veszekszek.

Ja meg ki a flegma? Nem is ismersz XDDD Gratulálok. :) 

Soha nem beszéltem vele max játékba vicc ez ugye tudod? 

Edited by Ryko
  • Like 1
  • Zavaros 1

15 órája , Kurosaki Kun said:

Szép szembesáv volt,amúgy meg maffiózóval beszéltél úgy ahogy,mit vártál még szép hogy meglettél cipőzve(ja és R8 volt nem Lambo)

Akkor is te DMeztél engem.!

Miért?

Nem veled ütköztem hanem aki a képen is látható ADMINSEGÉD.

Nem írtátok hogy Fizessünk 

Majd azután kaptuk meg hogy Fizessünk miután az R8 belénk jött Hátulról

:) 

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.