Jump to content

Drake Morello Losantosi Autómentő jelentkezés lap

henrik123

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Jankó Henrik -
Hány éves vagy?
- 15 éves vagyok. -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- Van olyan amikkor egész nap is fent tudok lenni de mikkor nem az körülbelül 1 vagy 2 óra minimum. -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 43000plusz perc. -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

-  Igen voltam mivel itt kezdtem az Rp-ét -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Igen voltam az OMSZ-ben csak meg untam és gondoltam inkább jelentkezem szerelőnek. -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Mert ezzel lehet a legjobban keresni hogyha egész nap fent vagy én úgy gondolom. -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Igen természetesen. -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Én egy igen nagy játék függő vagyok nehezen tudom abba hagyni. Szeretek sportolni. Gyúrni járok. Magyarországon éllek. 8dik osztályos vagyok 15 éves vagyok. Mindenem az evés :D.  -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Drake Morello -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos, 1985 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Terten Lujza -
 Jelentkező apjának neve:
-  Drake Morello-
 Előző munkahelye(i):
- Olajszállitó -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Megbizható legyen a csapat társ. Ne szóljon bele olyan dologba ami nem rá tartozik. Ne szidjuk az egymásra csúnyán kivitelezhető dolgokat. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Drake Morello-nak hivnak. Apukám 15-éves korom-óta elvállt anyukámtól. Ellég nehéz volt a gyerek korom apuka nélkül azért anyukkámmal el kellet költöznünk egy helyre. Losantonsaba éllek. 35-éves erős férfi vagyok akinek a mindene az autók. Mindenem a sport. Kedvenc autóm a Subaru. Magas vagyok. Hirtelen haragú. Szeretek enni. -

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

-Persze még többel is :D-

• 3 weeks later...
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.