henrik123 Létrehozva: Május 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 17, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Jankó Henrik - Hány éves vagy? - 15 éves vagyok. - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Van olyan amikkor egész nap is fent tudok lenni de mikkor nem az körülbelül 1 vagy 2 óra minimum. - Jelenlegi játszott perceid száma: - 43000plusz perc. - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - Igen voltam mivel itt kezdtem az Rp-ét - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Igen voltam az OMSZ-ben csak meg untam és gondoltam inkább jelentkezem szerelőnek. - Miért ezt a frakciót választanád? - Mert ezzel lehet a legjobban keresni hogyha egész nap fent vagy én úgy gondolom. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen természetesen. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Én egy igen nagy játék függő vagyok nehezen tudom abba hagyni. Szeretek sportolni. Gyúrni járok. Magyarországon éllek. 8dik osztályos vagyok 15 éves vagyok. Mindenem az evés :D. - IC Rész Jelentkező neve: - Drake Morello - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos, 1985 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Terten Lujza - Jelentkező apjának neve: - Drake Morello- Előző munkahelye(i): - Olajszállitó - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Megbizható legyen a csapat társ. Ne szóljon bele olyan dologba ami nem rá tartozik. Ne szidjuk az egymásra csúnyán kivitelezhető dolgokat. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Drake Morello-nak hivnak. Apukám 15-éves korom-óta elvállt anyukámtól. Ellég nehéz volt a gyerek korom apuka nélkül azért anyukkámmal el kellet költöznünk egy helyre. Losantonsaba éllek. 35-éves erős férfi vagyok akinek a mindene az autók. Mindenem a sport. Kedvenc autóm a Subaru. Magas vagyok. Hirtelen haragú. Szeretek enni. - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Persze még többel is - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Június 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 2, 2020 Kedves jelentkező! Sajnálattal kell közölnünk, hogy jelentkezési lapját elutasítjuk! (Nem csatoltál képet az UCP-ről, sok a Jail-ed) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések