Jump to content

Pityu Jelentkezése Adminisztrátórnak.

Pityu

Ajánlott bejegyzések

Magamról

Sziasztok! Istvánnak hívnak 15 éves srác vagyok. Erdélyben élek már születésem óta.Van jó pár hobbim ebből a fők a: Sportolás , néptánc , gépezés. Már kb. 2,5 éve rpzek.Mindig szerettem hosszasan rpzni a jókedv és a lenyugodás végett.Barátkozó és aktív típusú ember vagyok.Amikor szerverekre lépek fel nekem nem az a fontos , hogy ki milyen rangon van hanem a engem a közösség érdekel és az , hogy az emberek ide rpzni jöjjenek fel.Még ezelőtt fél éve egy nagyon rossz arcom volt , ezt egy bannom is mutatja de már sikerűlt ebből kimászni.

Magamról Játékban

Nos én egy olyan ember vagyok aki szeret mindent kipróbálni.Büszke vagyok arra , hogy már a szerver nyitásakor játszottam , büszke vagyok arra , hogy rengeteg jó embert és jó barátot megismertem , büszke vagyok a vagyonomra a szerveren , büszke vagyok az aktivitásomra. Eddigi frakcióim: Rendőrség , Yakuza és Camorra . Sokat köszönhetek az adminoknak a szerveren , mivel amikor kértem őket mindig siettek és segítettek , sokat köszönhetek a leadereimnek a szerveren mivel tőllük tanúltam a frakciokról a legtöbbet. És amit mindenkinek köszönhetek az nem más mint a mostani tapasztalatom.

UCP

Nem vagyok büszke az UCP-re de azt tudom , hogy azóta már nagyon sokat változtam mindenben https://imgur.com/a/9JxjFT5 .

Adminisztrátor feladata

Egy adminisztrátor feladata , hogy segítsen a playereken akik esetleg bugba ütköztek.Segítsenek a  vezetőségnek , a nagyobb adminoknak. És , hogy a szerveren megakadályozzák a NonRPs embereket.Egy adminnak tudnia kell dönteni és döntéseket hozni.

Aktivitási idő

Az aktivitásí idöm az napi 4-5 akár óra hétvégén 6-7 óra.

Csapatmunka

A csapatmunka az egy nagyon fontos dolog egy adminteambe , egy frakcióba és sok más helyen . A csapatmunka lényege az , hogy figyeljünk egymásra , ne az legyen , hogy lenézzük a másikat , hanem ha nem tud valamit akkor segítünk neki , bármi áron is. Mindig figyelünk a felettesünkre amit mond nekünk.

Miért engem válasszatok?

Aktív vagyok , barátságos és szeretek csapatmunkában dolgozni és úgy gondolom , hogy értek az adminkodáshoz és alkalmas vagyok.

Miért jelentkeznék?

Azért jelentkeznék adminisztárónak , mivel többször voltam már és szeretek segíteni az embereken , boldog vagyok ha eltudok magyarázni nekik egy olyan dolgot amit eddig nem tudtak.

Pozitív

Aktív , barátságos , segítőkéz , odafigyelő 

Negatív

Sokbeszédű , Kíváncsi , makacs , nem szeretem ha valakivel kivételeznek.

5 perce, Brendon said:

Pityukaaa?? Jó volt régen veled, rendes srác vagy. xD Sok sikert támogatlak.

Köszi szépen , hogy támogatod . Most amúgy nem ugassz be ,  hogy kivagy te ha meghallanám a hangod tuti rájünnék. Sok rég jófej ember van itt aki ismer is.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.