Jump to content

Davey Watson Admin Tagfelvétel!

Ajánlott bejegyzések

A saját neveddel nyisd a témát! PL.: Davey Watson adminisztrátornak jelentkezik!

• Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb.
  • Balikó Renátó vagyok 16 éves szabad idömben sokat focizok rollerezek és számitó gépezek legtöbbet barátokkal vagyok focizok meg játszok a társaimmal vagy el megyünk Skate Parkba rollerezni ki és egy jot rollerezünk vagy amit éppen a meg adott helyzet.
  • Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében. 
  • Davey Watson vagyok 25 éves. Gazdag családban származok. apukám meg halt és sajnos anyukámmal élek de el kölőztem Las Vegas ba és igy lett egy családom barátok És társak akikkel nagyon joba lettem és be illeszkedtem a városban.
  • Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren.
  • Hogy sikerült Admin lennem nagyobb szerveren mind pl.: Seemta v3
  • Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • https://imgur.com/a/1DIJQ8b
  • Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • https://imgur.com/a/vFXMKnm
  • Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki.
  • ha Pl report vagy éppen pm jön akkor válaszolok a megadott kérésre.
  • Aktivitási idő.
  • Hát olyan 2-3 óra
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.
  • Nekem nagyon teszik és segítökészek amibe tudnak segítenek nekem.
  • Miért pont téged válasszunk?
  • Mert meg szeretném mutatni mit is tudok nyújtani a szerver meg a játékosok iránt.
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak?
  • Hogy tudjak segíteni az embereknek a megadott kérésekre.
  • Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • Kedves,Tanulékony,Rendes,Értelmes.
  • Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • nem szeretek pakolni,porszivozni,Tanulni,Suliba járni.
Edited by Davey Watson

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.