Thomas Venturas/joker Létrehozva: Május 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 22, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Tamás > Hány éves vagy? < 15 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 4-5 órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Nem nem voltam még. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Szetetném magamat kipróbálni rendőrként. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen,van mind kettő. > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 15 éves vagyok. Heves megyében élek. Hobbim a kosarazás. Mivel most karantén időben eléggé aktív tudok lenni. Ha meg is unom a gépet akkor kimegyek a szabadba haverokkal sétálni bicózni. Ha velem trágárul beszélnek akkor az illető ne is számítson másra. Általában nyugodt ember vagyok. Van az a határ ahol fel lehet idegesiteni. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/a/05oyOlJ > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/a/05oyOlJ > IC Rész Jelentkező neve: < Thomas O Kelly > Jelentkező születési helye, ideje: < Las Venturas 1988.08.05 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Jessica Hoffman > Jelentkező apjának neve: < Thomas Kelly > Előző munkahelye(i): < Olajszállító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Én úgy gondolom hogy a csapatmunka fontos egy szervezetbe. Például egy ujonc nem tud valamit és a társától tud segítséget kérni. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Thomas O'Kelly-nek hívnak, 1988-ban születtem Las Venturas-ban. Általános iskolát itt is végeztem el, ezután Los Santos-ba költöztünk, mivel édesapám itt kapott munkát. Így hát muszáj voltam a középiskolát már Los Santos-ban elvégezni. A szüleim, és volt tanáraim szerint, egy igen jó eszű gyerek voltam, így hát a középiskolát, elég rövid idő (2 év) alatt elvégeztem. Kitűnőre érettségiztem a város egyik legjobb középiskolájában. Mivel eléggé érdekelt a történelem, azon belül pedig a római jog, így hát beadtam a jelentkezésem a Harvard egyetem jogi karára. Ide 5 évig jártam, és miután megszereztem a jogi diplomámat, egy kis városi önkormányzatnál dolgoztam. Már kezdem, azt hinni, hogy ezt a helyet 'kinőttem'. > Edited Május 23, 2020 by Thomas Venturas/joker Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Május 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2020 A jelentkezés IC megtörtént! Zárom és helyezem! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések