Jump to content

Thomas O Kelly Jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

u0onbo7efbw1ccneifvi.png

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Tamás >
Hány éves vagy?
< 15 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< 4-5 órát >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Nem nem voltam még. >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Szetetném magamat kipróbálni rendőrként.  >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Igen,van mind kettő. >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< 15 éves vagyok. Heves megyében élek. Hobbim a kosarazás. Mivel most karantén időben eléggé aktív tudok lenni. Ha meg is unom a gépet akkor kimegyek a szabadba haverokkal sétálni bicózni. Ha velem trágárul beszélnek akkor az illető ne is számítson másra. Általában nyugodt ember vagyok. Van az a határ ahol fel lehet idegesiteni.   >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< https://imgur.com/a/05oyOlJ >

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< https://imgur.com/a/05oyOlJ >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Thomas O Kelly >
 Jelentkező születési helye, ideje:
<  Las Venturas 1988.08.05  >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Jessica Hoffman >
 Jelentkező apjának neve:
< Thomas Kelly >
 Előző munkahelye(i):

< Olajszállító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< Én úgy gondolom hogy a csapatmunka fontos egy szervezetbe. Például egy ujonc nem tud valamit és a társától tud segítséget kérni. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Thomas O'Kelly-nek hívnak, 1988-ban születtem Las Venturas-ban. Általános iskolát itt is végeztem el, ezután Los Santos-ba költöztünk, mivel édesapám itt kapott munkát. Így hát muszáj voltam a középiskolát már Los Santos-ban elvégezni. A szüleim, és volt tanáraim szerint, egy igen jó eszű gyerek voltam, így hát a középiskolát, elég rövid idő (2 év) alatt elvégeztem. Kitűnőre érettségiztem a város egyik legjobb középiskolájában. Mivel eléggé érdekelt a történelem, azon belül pedig a római jog, így hát beadtam a jelentkezésem a Harvard egyetem jogi karára. Ide 5 évig jártam, és miután megszereztem a jogi diplomámat, egy kis városi önkormányzatnál dolgoztam. Már kezdem, azt hinni, hogy ezt a helyet 'kinőttem'. >

Edited by Thomas Venturas/joker

• Bence. locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.