Jump to content

Jeffry Gray panasza az OMSZ vezérigazgatójára[KR3MX]

JeffryGray

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Jeffry Gray-

Panaszra tett játékos IC neve

-Lesley Knife (az omsz vezérigazgatója)-

Panasz oka:

-Én kaptam egy 300perces aj-t szereptévesztés miatt, mert régebbről megmaradt nekem pár colt lőszer és eladtam őket,és kaptam 300p aj-t erre Lesleyék kirugtak, és most este feljöttem, es kaptam megint 300p j-t fkjump miatt! Miközben a kedves igazgató úr is eléggé szerepet teveszt, mert ő maga írta le nekem discordon, hogy most nem ér rá, mert éppen fegyvert üzletel!!--

Bizonyíték (videó, kép, log):

-https://kepkuldes.com/image/KVq5xd    (amikor én ajánlottam neki a fegyvert, én akkor még nem voltam omszes)

•  

Ahogy te is állítottad Jeffry Gray, a szereptévesztés AJ-ját nem ő osztotta, onnantól kezdve, hogy ő kirúgott téged azért mert kaptál egy nagyobb AJ-t ez a leader dolga, sok frakcióban van így, hogy egy nagyobb AJ következtében a frakcióból is kirúgnak téged. Mind emellett az OOC stílus mivel egy privát beszélgetésben van és discordon ezért azt elengedem mivel az a ti dolgotok, hogy hogyan beszélgettek egymás között egy másik platformon. Viszont az teljesen IC ügy amit Lesley is említett, hogy mit illegálkodik, persze vannak azért ott is határok ,de fegyver eladással semmi probléma nincs.

Ezért Lesley-t nem nyilvánítom bűnősnek. 

Zárom/Helyezem

• KR3MX locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.