JeffryGray Létrehozva: Május 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 22, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Jeffry Gray- Panaszra tett játékos IC neve -Lesley Knife (az omsz vezérigazgatója)- Panasz oka: -Én kaptam egy 300perces aj-t szereptévesztés miatt, mert régebbről megmaradt nekem pár colt lőszer és eladtam őket,és kaptam 300p aj-t erre Lesleyék kirugtak, és most este feljöttem, es kaptam megint 300p j-t fkjump miatt! Miközben a kedves igazgató úr is eléggé szerepet teveszt, mert ő maga írta le nekem discordon, hogy most nem ér rá, mert éppen fegyvert üzletel!!-- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://kepkuldes.com/image/KVq5xd (amikor én ajánlottam neki a fegyvert, én akkor még nem voltam omszes)- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 22, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Ui:nagyon szeretném hogy ő is megkapja méltó büntetését! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Sziasztok! Én fogom intézni ezt a PK-t várom Lesley Knife válaszát 24 órán belűl! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lesley Knife Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Hello! A szereptévesztés AJ-t nem én kértem, hogy osszák neked, szóval azzal én nem tuudok mit csinálni. Az FKjumpot azért kaptad mivel kaptál egy nagyobb AJ-t és ezáltal kerültél kirugásra a frakcióból.Az pedig ic ügynek számít, hogy én mentős dutynk kivűl, illegálkodom-e vagy nem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 22, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 De te akkor is az OMSZ vezerigazgatója vagy, mellesleg nm egy két ember jött oda omsz sorompójához, hogy nem e tudom, hogy lesleynek van e "cucca" Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Ahogy te is állítottad Jeffry Gray, a szereptévesztés AJ-ját nem ő osztotta, onnantól kezdve, hogy ő kirúgott téged azért mert kaptál egy nagyobb AJ-t ez a leader dolga, sok frakcióban van így, hogy egy nagyobb AJ következtében a frakcióból is kirúgnak téged. Mind emellett az OOC stílus mivel egy privát beszélgetésben van és discordon ezért azt elengedem mivel az a ti dolgotok, hogy hogyan beszélgettek egymás között egy másik platformon. Viszont az teljesen IC ügy amit Lesley is említett, hogy mit illegálkodik, persze vannak azért ott is határok ,de fegyver eladással semmi probléma nincs. Ezért Lesley-t nem nyilvánítom bűnősnek. Zárom/Helyezem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések