Jump to content

Lesley Knife

Lesley Knife

Ajánlott bejegyzések

1. Lesley Knife vagyok, 1996. szeptember 1-jén születtem, Los Santos-ban, a helyi kórházban. Édesapám professzori tanárként tevékenykedik, édesanyám pedig a rendvédelem területén dolgozik, akik egyébként békés párkapcsolatot élnek.
  2. A helyi általános iskola után elvégeztem a gimnáziumot, leérettségiztem mindenből jóra, és úgy döntöttem, hogy orvosi pályára lépek, ott is sebésznek.
  3. Sikeres letettem az orvosi diplomát, utána pedig professzori továbbképzésen is részt vettem, amit szintúgy végigvittem, letettem.
  4. Ezután a helyi kórházban -ahol születtem- kaptam munkát. Itt a szakmai tudásom miatt nagyon jó pozíciót töltöttem be. Idővel a dolgok úgy alakultak,
  5. hogy végül vezérigazgató lettem, és jelenleg is itt tartok. A karrierem sikeres, a csúcsához ért, amire a szüleim büszkék, mivel azt dolgozom, amit szeretek, és még jól is keresem.

Életet menteni olyan érzés, mint szerelmesnek lenni, mint a legjobb kábítószer: utána napokig, néha hetekig olyan, mintha a föld fölött járna az ember. Egyszer heteken át nem éreztem a gravitációt. Bármihez értem, könnyebb lett, harsonák zengtek a cipőmben, virág hullott a zsebemből. Ilyenkor úgy érzed, halhatatlan vagy, hogy a saját életedet is megmentetted. Isten veled volt, miért tagadnád? Egy pillanatig - tudod, hogy egy pillanatig - te voltál Isten. Kiss-idézet Édes Apámtól!  

Szia, bővíteni kellene ezt a karaktertörténetet, és egy egybe álló szöveg kellene, hogy legyen formailag. Itt van egy általam megírt karaktertörténet bevezetése. Hasonlóan részletes és hosszú karaktertörténet esetén kaphatok meg a Dr.-i prefixet!

"1985.01.05 este 23:22 perc.... Ekkor született meg Amerikába egy kisebb falúba ez az intelligens fiatal ember aki már születése óta arra az útra hozta az élete ,hogy ő egy nagy városi gazdag személy legyen. De kezdjük az elejéről.... 1988.09.01... Eljött az a pillanat az életében amikor az ismeretsége alakult ki más néven az  óvoda. Nagyon nehezen tudott beilleszkedni a többi gyermek közé , elégé zárkózott gyermek kora volt nem szerette a nagy feltűnéseket ezért mindig próbálta a hozzá legpozitívabb utakat választani ha választás elé került. 2000.09.01.... Nagy változás érte itt az életét mondhatni itt egy második "esély-t" kapott annak reményébe ,hogy itt jobban tudjon érvényesülni, ismerkedni. Itt már jobban tudott érvényesülni ezért sok ismerőse lett és egy elégé jó ismeretségbe került mondhatni, ő volt a csillag fénye az iskolában ebben az egy évben. De sajnos nagyon nagy tragédia érte őt mivel 2001.09.11-én elvesztette az anyukáját a terrortámadás alatt ezért apjára maradt akiről annyit kell tudni ,hogy ő egy ezredes rangot töltött be a rendőrségnél ezért egy rendezett, és okos személy volt. Szóval a további életében az apja elégé ezt a fegyelmezettséget követelte tőle. Ezt nem igazán szerette de mégis sok dolgot tanult meg ebből ami az életében nagy hasznára vált. Mivel nem szerette azt amit az apja szeretett volna "belé erőltetni" ezért kifejlesztette a tudását az Informatikában illetve a Pénzügyekben is egyaránt. Sajnos ez neki elégé sokáig tartott ameddig ezt a kettő "főbb tehetségét" kifejlesztette addig ameddig csak bírta. 2015.02.12... Egy nagy változás megint az életében. Eddig csak azért járt nagyvárosokba  ,hogy a tudományait fejlessze azon kívül mindig abba az ócska falúba töltötte az élete nagy részét . Ezért az a döntés elé állt ,hogy felköltözzön egy nagyobb Amerikai városba ott hagyva a múltat és egy új életet kezdve belevághasson az Amerikai nagy életbe.... "

Edit: Ezt is ajánlani tudom ihlet szerzés végett: 

• Köszi 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Bejelentkezés
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.