James Leon Létrehozva: Augusztus 4, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 4, 2019 Panasztevő játékos IC neve: Georgij Kuznyecov Panaszra tett adminisztrátor neve: Koma Panasz oka: sok nak itélem az időt max 60 perc Bizonyíték (videó, kép, log):https://imgur.com/a/yahiusH Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Augusztus 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 4, 2019 Szia, szerintem az idővel minden rendben van, ugyanis az Adminok többsége elég sokszor elnézte neked, azokat, hogy nem RP-zel ütközésnél, stb. (én is sokszor elnéztem). Valószínűleg most telt be a pohár, és egyszerre csattant az egész. Tehát én jogtalannak tartom az egészet. Várom a bíráló admin válaszát. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 4, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 4, 2019 Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni. Az teljes mértékben az admin döntése, hogy milyen hosszú időtartamú jailt oszt. Koma már elmesélte, hogy miért kaptál RP megtagadásért jailt és a halálkérelem RP-det is. Mindkettő elég súlyos szabálysértés, teljesen jogos a kiszabott büntetés időtartama, tehát a panaszod jogtalan. Azonban szeretném megtudni, hogy jailben miért OOC rádiózol a barátoddal?! A szabályzat betartása még mindig kötelező, megtalálható és megtanulható innen: Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések