Jump to content

Pityu Jelentkezése Adminisztrátórnak.

Pityu

Ajánlott bejegyzések

Magamról (OOC)

Sziasztok! Istvánnak hívnak 15 éves srác vagyok. Erdélyben élek már születésem óta.Van jó pár hobbim ebből a fők a: Sportolás , néptánc , gépezés. Már kb. 2,5 éve rpzek.Mindig szerettem hosszasan rpzni a jókedv és a lenyugodás végett.Barátkozó és aktív típusú ember vagyok.Amikor szerverekre lépek fel nekem nem az a fontos , hogy ki milyen rangon van hanem a engem a közösség érdekel és az , hogy az emberek ide rpzni jöjjenek fel.Még ezelőtt fél éve egy nagyon rossz arcom volt , ezt egy bannom is mutatja de már sikerűlt ebből kimászni.

Magamról (IC)

Nos én egy olyan ember vagyok aki szeret mindent kipróbálni.Büszke vagyok arra , hogy már a szerver nyitásakor játszottam , büszke vagyok arra , hogy rengeteg jó embert és jó barátot megismertem , büszke vagyok a vagyonomra a szerveren , büszke vagyok az aktivitásomra. Eddigi frakcióim: Rendőrség , Yakuza és Camorra . Sokat köszönhetek az adminoknak a szerveren , mivel amikor kértem őket mindig siettek és segítettek , sokat köszönhetek a leadereimnek a szerveren mivel tőllük tanúltam a frakciokról a legtöbbet. És amit mindenkinek köszönhetek az nem más mint a mostani tapasztalatom.És még annyit hozzá teszek , hogy rengetegszer viktam I.D.G Adminsegéd ide bevágok párat:

Mark megváltoztatta Mayers O Kelly adminsegéd szintjét. (0 => 1)

Bence megváltoztatta Mayers O Kelly adminsegéd szintjét. (0 => 1)

Ryko megváltoztatta Mayers O Kelly adminsegéd szintjét. (0 => 1)

Akiknek inentről is köszönök :3.

UCP

Az UCP nem a legjobb , de amikor megkaptam az unbant azóta még nem kaptam egy jailt se és sokat fogok tenni az ellen , hogy ne is kapjak a közel jövőbe se https://imgur.com/a/9JxjFT5 .

Aktivitási időm

Az aktivitásí idöm az napi 4-5 akár óra hétvégén 6-7 óra.

Csapatmunka

A csapatmunka az egy nagyon fontos dolog egy adminteambe , egy frakcióba és sok más helyen . A csapatmunka lényege az , hogy figyeljünk egymásra , ne az legyen , hogy lenézzük a másikat , hanem ha nem tud valamit akkor segítünk neki , bármi áron is. Mindig figyelünk a felettesünkre amit mond nekünk.

Miért engem válasszatok

Aktív vagyok , barátságos és szeretek csapatmunkában dolgozni és úgy gondolom , hogy értek az adminkodáshoz és alkalmas vagyok.

Miért jelentkeznék

Azért jelentkeznék adminisztárónak , mivel többször voltam már és szeretek segíteni az embereken , boldog vagyok ha eltudok magyarázni nekik egy olyan dolgot amit eddig nem tudtak.

Pozitív

Aktív , barátságos , segítőkéz , odafigyelő 

Negatív

Sokbeszédű , Kíváncsi , makacs , nem szeretem ha valakivel kivételeznek.

Edited by Mayers O Kelly

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.05.30.-én 18:00-kor vagy  2020.05.31.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.