Kanalas000 Létrehozva: Május 25, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 25, 2020 IC/InGame neved:< Daniel Kanalas >A ban időpontja: <2020.05.22 > A ban oka: < Multiacc amihez kozom sem volt > A ban időtartama: < 2035.05.22 > Admin neve, aki bannolt: < Thomas > Miért szeretnéd az unbant? < mert en szeretnem ebbe a fiokomba jatszani mert neeke nagyon be jon ez a jatek es en felnott kent kezelem mind ezt es hamisan volt mert en jatekkzbe voltam mikozben o kapott valami sertes vagy nem tudom egy ugyan ilyen nevu jatekostol elore is koszonom !! > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Hozzászólva: Május 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 25, 2020 Kedves Daniel! A ban egyáltalán nem volt alaptalan, mivel amikor kibannoltam a másik fiókodat, akkor te azonnal megjelentél egy másikkal, aminek szintén Kanalas Daniel volt a neve megcserélve(Daniel Kanalas). Ezt nekem egy admin azonnal jelezte és én utánna jártam egyből. Azért voltam biztos abban hogy itt multiaccountról van szó,mivel a két fiók e-mail címe is egyezett. Az unban kérelmedet elutasítom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések