Janos Balazs Létrehozva: Május 25, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 25, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Balázs János Hány éves vagy? 15 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? a frakciora minimum 3-4 óra Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? OMSZ és két szerveren is a nextgamingen és a fly MTÁN is Miért szeretnél rendőr lenni? Mert más szervereken mindig is tetszettek az akciók, üldözések, stb Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen rendelkezem Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Balázs János vagyok Baranya menyében élek. Már lassan 3-4 - hónapja játszom a szerveren Karantén ideje alatt többet ülök a gépnél de azért a tanulásra is szánok időt. Kedvenc hobbim a horgászat és traktorozás. Jelenleg Mezőgazdásznak készükők. Jelenleg most végeztem a 8.osztályt. A hobbim amit jelnleg üzők az a ping pong bár egy jó idelye nem volt ütő a kezmben mert a vírus miatt ez Így sajnos el maradt. Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? https://kepkuldes.com/image/KFvWyq Hány bannod van(képpel bizonyítva)? https://kepkuldes.com/image/KnKsdZ IC Rész Jelentkező neve: Janos Balazs Jelentkező születési helye, ideje: 1998.10.23 Jelentkező anyjának leánykori neve: Róth Viktoria Jelentkező apjának neve: Janos Peter munkahelye(i): Járműszállító Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen rendelkezem Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Véleményem szerint, a csapatmunka elengedhetetlen ebben a frakcióban, mert a rendőrségnek mindig össze kell tartania kisebb,nagyobb akcióban,hogy egymást tudják segíteni,és védeni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Janos Balazsnak hívnak egy átlagos polgári családban születtem. Édes apám a busz sofőr volt. Édesanyám a háztartásban dolgozot sajnos el távozott közölünk. 2001.09.21.-én Rákot diagnosztizáltak nála és sajnos édesanyám fel adta a harcot így el hunyt 2002.01.10.-én. Ekkor én a tanulást nem tudtam folytani, mert dolgoznom kelett, azért mert édesapám fizetéséből nem éltünk meg. Így sikeresen el végeztem a 8.osztály. Ezután elmentem a Los-Angelesi rendőr akadémiára hogy sikeres ember lehesen belőlem és édes apám büszke legyen rám. 3 évvel később a Los Angeles-i rendőr akadémiára 5-ös vizsgát tettem És úgy döntöttem a hogy jelnkezek a Los-Antosi ORFK-hoz. Edited Június 1, 2020 by Janos Balazs Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Május 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2020 Kedves Janos Balazs! Kérlek, hogy bővítsd ki a jelentkezési lapodat, úgy hogy megfeleljen annak amit a zárójelben kérünk! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 1, 2020 Szia! Amint látom, még több helyesírási hiba van a lapodban, valamint még mindig nem teljesítetted az IC résznél a 10-15 kerek magyar mondatot! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Janos Balazs Hozzászólva: Június 1, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 1, 2020 most fejztem a be az ic részt Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 1, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Saját megjegyzés: Várunk a TeamSpeak meghallgatásra az alábbi időpontokon valamelyikén:2020.06.02 15:30 vagy 2020.06.03 17:00.)) ((Olvasd át a szabályzatot is.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések