Black Tyler Létrehozva: Június 3, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 3, 2020 (módosított) The Lost MC Célom a frakcióval Egy jó rp közösséget szeretnék kialakítani ahol minden nap barátias a hangulat. És ezel a frakcióval nem az a cél hogy mennyi pénzt szerezünk hanem, hogy mennyi időt töltöttünk a szerveren és mien akcióba keveredtünk minden egyes nap. Hogyan kerülhetsz be a bandába és hogyan kerülhetsz ki A klubba (bandába) való bejutás csak egy módon sikerülhet. Csak Ic lesz lehetőséged bejutni a klubba (bandába), és ezt úgy lehet megoldani hogy vagy bemerészketsz a ( HQ-ra) vagy van egy haverod aki a klub tagja és felvállalja azt a felelősséget hogy elhoz téged és bemutat a klub (banda) tagoknak. A beavatás formája azt nem tudom megmondani mindig az adott pillanatban ötleteljük ki a tagokkal! Persze az is fontos hogy tudsz-e rp-ni. Nem számít mennyi az AJ-d, nem számít hány éves vagy. Teamspeak, mikrofon legyen. A klubból (bandából) a kikerülés hogy történik? Ez úgy történik hogy a klub (banda) tagok eltesznek téged láb alól, vagyis ki CK-nak téged Rp-sen. Névváltoztatást kell meg tened fórumon és egy új életet kell kezdened a klubot elfelejtve. Klubon (bandán) belüli rangok Night - Leader Night silence - Alleader Night lightning - Veterán Moonlight - Fegyverkereskedő Constellation - Új tag Sunlight - Nincs beavatva ( A rangokat én találtam ki, nem akartam felhasználni a The Lost Mc rangjait.) Skinek Nem találtam skint! Majd ha lehetőség lesz akkor megbeszéljük! Járművek Ford E150 2db Harley Davidson Knucklehead 8db HQ A link megnyitod és ott a kép:https://imgur.com/a/XSHFNji Karakter történetem Nevem Black Tyler (Billy Gray) Kanadába születtem egy kisfaluban. Apukámat úgy hívták Billy Lee, egy asztalos cégnél dolgozott nagyon sok volt a munkája és ezért csak késő esti orákban ért haza. Édesanyámat úgy hívták Kantel Anna, egy boltban dolgozik pénztárosként nem kereset sokat de minden nap volt étel az asztalon. Apukám mindig mondta tanulj fiam hogy sok pénzt keress és ne kelljen szarba teni a kezed. Teltek múltak az idők én meg csak nőttem és nőttem. Elvégeztem az iskolát és elmentem rendőrnek dolgoztam de nem tetszett annyira. Egyik nap édesapámmal összevesztem és úgy gondoltam hogy ideje elhagynom szülőhelyem, hátam mögött hagytam az egész eddigi életem. Elköltöztem Los Santosba ott vettem egy kényelmes kis takaros házat, majd elmentem tengerész gyalogosnak. Ott be is soroztak engem. Szereztem egy két jó barátot, Vietnámban, Hanoiban. Johnny Klebitz akinek mindig fantasztikus ötletei voltak. Terry Thomas ki mindig vicces volt. Meg még voltunk egy jó páran. Elkezdődtek a háborúk, együtt voltunk a csatatéren és együtt küzdünk az életünkért, és egymás életéért is. A nagy feszültség elen drogot szivtunk, mindenki ezt látta megoldásnak, mindig csak a drog uralma alatt voltunk nem tudunk vele leállni. Túl sok volt amit a háborúba látunk és a háború erőszakra kényszerített minket. Amikor a háború véget ért, drogért és állandó erőszakért szomjaztunk.És emiatt azt a döntést hoztuk hogy elindítunk egy klubot aminek azt a nevet adtuk The Lost MC a velünk harcoló barátaink becsületére. Magamról egy pár mondat Sziasztok, Leventének hívnak. 2005. május 23-án születtem most vagyok 15 éves. Sokáig kint laktam katonatelepen nemrég költöztem be Kecskemétre. Mindig a sporttal töltöm a napjaimat, eddig kosárlabdáztam 5 évet, fociztam 1 évet. Ha ráérek akkor gépezni szoktam mindenféle játékal szoktam játszani. Magamrol In-Game In-Games nevem Black Tyler. A kezdetekben már nagyon rég, a taxi frakció tagja voltam, kb 2 hétig voltam a tagja mert nem voltak utasok és így rp sem volt. Utána csak alap munkával kerestem a pénzem. Ez után meg a Mentős frakció tagja voltam kb ott voltam 3 hétig és utána ki léptem. Aztán felcsaptam rendőrnek ott sem voltam túl sokáig 3-4 hétig, a kilépés oka az az volt hogy haverommal elakartunk kezdeni egy illegál utat ami félig sikerült de nem volt elég az a rp amit adott az ilegális utunk ezért most ott tartok ahol most vagyok. Miért lennék megfelelő erre a posztra Hát igazából frakciót még nem vezetem habár már voltam frakcióba és úgy gondoltam hogy 3 év roleplay után már tudnék vezetni frakciot. Én egyszer elhatároztam hogy szeretnék egy saját frakciót. És a választásom az The Lost MC re jutott mert a szerveren nem láttam még motoros bandát és szeretnék valami új frakciót hozni a szervere ami még nem igazán volt a szerveren. Tudom kettő valami megállíthat ebbe ez pedig a helyesírási hibáim meg az Admin Jail száma, de én úgy érzem hogy a sok admin jail az nem azt jelenti hogy valaki nem tud vezetni egy frakciót, és azt se jelenti hogy nem tud rp-ni, csak vanak olyan napjai amikor nincs a megfelelő formában ami az embernél előfordulhat. Mióta rp-zek Nagyjából 2-3 éve rp-zek. Első szerverem SeeMta Lv de akkor még nem nagyon érdekel a játék. Egy fél év után elkezdtem jóban érdeklődni a játék iránta de még nem voltam mindenel tisztába. Replay szerveren kezdtem el komolyabban játszani ott volt vagyonom, de sajnos bezárt a szerver.Utána megnéztem a social gaming szervert ott haverral is játszottam de sajnos az a server is bezárt. És így tértem Next Gaming szerverére és most itt haverokkal játszok. Szóval egy kis kalandot tudhatok a hátam mögé. Egy kisebb története The Lost Mc 1964-ben kezdődött nyolc amerikai tengerész gyalogossal, akik már összefutottak Vietnámban, Hanoiban. Amikor a háború véget ért, drogért és állandó erőszakért szomjaztak. És emiatt arra a döntésre jöttek hogy elindítanak egy motoros klubot és elnevezték azt Lostnak a velük harcoló meghalt barátaik becsületére. Amit tudni kell róla! A Lost Motorkerékpár Klub, egy törvényen kívüli motorkerékpár klub, ami Los Santosban, San Andreas államában található. Játszott percek száma 21.967 perc Információ Sok frakció pályázat ból vettem ötletett de nem volt olyan hogy Ctrl+c Ctrl+v. Helyesírási hibákért bocsi.(nem vagyok túl jó benne) Megpróbáltam mindent bele írni és figyelni és nem összecsapni. Ha van benne olyan dolog amivel nem értetek egyet nyugodtan írjátok le. Tudom nincs illegális frakció pályázat de ezt felszeretem volna rakni mert ilyen frakcióval még nem találkoztam a szerveren. KÖSZÖNÖM A FIGYELMET Edited Június 3, 2020 by Black Tyler Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 3, 2020 Nem lenne a lap rossz. De viszont, leírtad, hogy több lap ból szedegetted össze így nem saját az elképzelés. Rangok azok teljesen jók. Van egy pár helyes írási hiba amit még javítani kellene, és egy két pont hiányzik még. De sajnos zárva vannak az illegális frakciók, így nem hinném, hogy elfogadnák. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Black Tyler Hozzászólva: Június 3, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 3, 2020 Köszönöm a válaszod kijavítom a hibákat! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Június 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 3, 2020 Jó lap lett, gratulálok. De nem támogatom! A heten a 3. illegál fraki pályázát és mindegyikhez odairtam, hogy nem lehetséges pályázni. Zárva vannak. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pityu Hozzászólva: Június 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 6, 2020 Szia szerintem eléggé jó kis lapot összehoztál én sok sikert kívánok neked. TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.06.07. 16:00 vagy 2020.06.08. 18:00 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések