John Smith Létrehozva: Június 4, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 4, 2020 Mi a neved? - Simon Gergő - Hány éves vagy? - 20 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - napi 3-4 órát - Jelenlegi játszott perceid száma: - 16650 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Kormány,ORFK(PD) - Miért ezt a frakciót választanád? - nyugodt rendezett frakció illetve nagyon tetszik - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Simon Gergő a nevem,20 éves vagyok. 2éve tettem sikerel érettségit,most pedig végzős diák vagyok/voltam szakmán ahol sikeresen teljesítettem. Szüleimmel élek egy kis faluban Heves megyében,van egy nővérem ő már Budapesten él. - IC Rész Jelentkező neve: -John Smith - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1994.05.01. - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Don Isabella - Jelentkező apjának neve: - John Rich - Előző munkahelye(i): - Kormány közterület felügyelő,ORFK - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A csapatmunka lényege a össze tartás és a megfelelő figyelem egymás felé és a megfelelő munkamegosztás és a együttes figyelem. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Los Santosban kezdődtek el ovodás éveim. Majd eztkövetően a Los Santosi Rendvédelmi suliban sikeres érettségit tettem.Majd ezutána altiszti egyetemet végeztem el Los Santosban.Ezután a Kormánynál dolgoztam majd a ORFK-nál.Ezután kitanultam az autószerelő szakmát és felmondtam a munka helyemen, így pályakezdőként jelentkeztem a LSAMV-hoz. - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -igen- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések