Mex Wayne Létrehozva: Június 7, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 7, 2020 Mi lenne ha lenne pár diesel TDI pl: Audi 80,Audi A4, Golf 3 vagy 4 es széria vagy B5 passat! És ha fullverseny lenne lökné a kormot is xd. Szerintem lenne rá kereslet és lehetne frankó chip tuning talikat meg versenyeket rendezni! Esetleg? Ha nem az se baj csak pár uj modell azért jol jönne és egy csomó régit kilehetne venni. kösz csááá 6 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucas Wayne//Nico Hozzászólva: Június 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 8, 2020 Szerintem nagyon szuper lenne nekem nagyon tetszik és nagyon élném. TÁMOGATOM!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Conner Hozzászólva: Július 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 Szerintem is jó ötlet és ezért TÁMOGATOM! Még sehol nem láttam így még egyedibb lehetne a szerver. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucas Chapman Hozzászólva: December 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 11, 2020 Adnék egy Passatott egy B5.5-öst Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Július 7, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2023 Audi 80, Golf R32, V, VII bekerült. A kormolás nem tudom, mennyire valósítható meg, de nem rossz ötlet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés