FercsiFeri Létrehozva: Június 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 9, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Fercsi Ferenc > Hány éves vagy? < 18 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < Kicsit bonyulult hisz dolgozok de akár minden nap aktiv tudok lenni amelyik napon dolgozok 2-3 órát tudok fent lenni de amelyik napokon nem dolgozok akár 10-12 órát is . Szinte minden percem a fraki tudom áldozni mikor a szerveren vagyok > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Más szervereken igen . OMSZ,ORFK, német maffia, piru , crips stb.. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Meguntam az illegális ic életet meg már nagyon nem rég voltam legelás frakiba játék kedvemet biztos vissza hozná > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Persze > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 18 éves vagyok szakácsként dolgozom . 3-4 éve rpzek kisebb kihagyásokal . Egész életemet úgy töltötem hogy segitsek másoknak ezért is lenne jó nekem a rendvédelem . Több frakciónak is voltam leadere töbnyire bandákat vezetem . Kicsit önfejü tudok néha lenni de kinek nincsenek hibái > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < 0 (hisz nem rég játszom a szerveren amúgy is mindig arra törekszem betartsak minden szabályt ) > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < 0 > IC Rész Jelentkező neve: < Roger Broadus > Jelentkező születési helye, ideje: < London , 1995,11,28 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Kovács Ilona> Jelentkező apjának neve: < Roger Broadus > Előző munkahelye(i): < London Police Departmen > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Retentő fontosnak tartom a csapat munkát hisz egy sikeres akcióhoz elengedhetetlen a tökéletes csapatmunka . A csapat munka nem csak a sikeres akció miatt fontos hiszen ha nem figyelünk társainkra bárki megsérülhet és bármikor fordulhat a kocka ahogy szokták mondani . És nem utólsó sorba a rend betartása csak könyebb ha látják a lakosok hogy egy össze szokot rendvédelem véd és szolgál. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Roger Broadus vagyok 25 éves . Idáig Londonba szolgáltam magyar nyelven járőr voltam . 2013 ban végeztem el a rendészetet rá negyed évre már szolgáltam is . Kis gyerek korom óta rendőr szeretnék lenni ez egy valóra vált állom lenne ha ebben a csodás országban is folythatnám a szolgálatókat . Gyerek koromba ismerkedtem meg a fegyver használlatal apám által . Kaptam mester lővész kézbesitést is így más tereken is hasznukra válhatók . Vezetési stilusom elég egyedi tökéletes reflekszekel rendelkezek Londbonba a járőr mellett egy különleges egységbe is tartóztam ami az üldözésekre és a nyomozásra voltt tervezni . De sajnos a számitásaim nem úgy jöttek össze ahogy szeretem volna. Elkelet hagynom a királyságokat hisz egy akció során fellismertek és onantól minden napomat élet veszéjbe kellet letöltenem eről sajnos nem beszélhetek tőbet . Azért ajánlóm hogy engem válaszanak hisz : fentebb emlitetem a mester lővészi és a vezetési stilusom , de tökéletesen tudok együt müködni a kollegáimal és mindig törekszem a leg biztonságosabb megoldásokra és a legtisztább komunikációra. Hátrányaim: kicsit önfejü , roszabb napjaimon elég makacs vagyok, néha tulságosan is elszeretném érni a célom > Edited Június 9, 2020 by FercsiFeri Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Június 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 10, 2020 (módosított) Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.06.12 16.00 vagy 2020.06.13 16.00.)) Edited Június 12, 2020 by Steven Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések