Willf Randell Létrehozva: Június 10, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 10, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Wilf Randell Panaszra tett játékos IC neve Jhonny Klebitz Dr.Lesly Knife Don Brian Panasz oka: Halál utáni bosszú ! Nem csak animba helyezett, hanem megölt. Forgalmas helyen szeretett volna rabolni! Autóval ölt! Bizonyíték (videó, kép, log): https://imgur.com/a/Zfwe70G Edited Június 10, 2020 by Willf Randell Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Uhu Chang Hozzászólva: Június 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 10, 2020 (módosított) Én is ott voltam . https://imgur.com/a/aViWfqb Edited Június 10, 2020 by Clemens Saar Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 10, 2020 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t! Várom Jhonny Klebizt, Dr. Lesley Knife, Don Brian válaszát 24 órán belül! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lesley Knife Hozzászólva: Június 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 10, 2020 Én igazából ebben a dologban nem érzem magam hibásnak.képem nincs de szívesen elmondok mindent Ts-en azt hogy a 2ember mit tett és mit nem az szerintem nem az én asztalom Rabolni egyáltalán nem szerettem volna mivel ad 1 a karakterem nem teheti meg! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
henrik123 Hozzászólva: Június 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 10, 2020 Ugyan azt tudom mondani mint Lesley Ts-en meg tudjuk beszélni hogyha bármi gondd lesz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Don Brian Hozzászólva: Június 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 10, 2020 Nekem bármi oké, ts is akármi. Szerintem minden fullra rp-zve volt, ha kéne ts-re menni én felőlem mehet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 11, 2020 Rendben, akkor 2020.06.12 14:00 kor várok mindenkit a várómban! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 12, 2020 Mivel az érintettek közül senki nem jelenet meg az általam kiírni idópontban, kivétel 2 személy aki szólt, hogy nem tud megjelenni. Így Lesley Knife által elmondott történet alapján valamint a bizonyítékok alapján Jhonny Klebitz az egyedüli személy, az aki szabálysértést követett el, így őt 180p adminjailben részesítem DB + DM + NonRP [Halál után nem ütöd tovább a hullát] indokkal. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések