Ryan Crusader Létrehozva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 6, 2019 (módosított) NCK - NextCity Kormány NextGaming Önkormányzat Együtt a jövőért! Együtt a Hazáért! Rólam: Marcell-nak hívnak Pécsen élek. 4 éve Rp-zek. Vízilabdát sportolok 1 éve. Hobbim A motorozás. Nagyon sokat szoktam a Számitógép elött ülni aminek nagyon nem örülök.. Néha-Néha szoktam Videózni is. Az a célom hogy egy jó(jobb) Motort össze tudjak rakni.. Félre téve az MTA-t Szoktam játszani több más Játékokkal is. Amig nem ismertem az MTA-t az elött Sa:Mp-n játszottam. Kb 1 éve Kezdtem el a Lua nyelvet tanulni ez lenne a másik célom hogy meg tanuljam teljesen. Ezzel az lenne a célom hogy tudjak üzemelni egy Saját szervert.. Már összesen Kb 11-12-13 Cross Motor Futamom volt 4. 5. helyen végeztem majd nem mindegyik futamomon amire büszke vagyok.. A Szabadidőmbe legtöbbször a számítógép előtt szoktam ülni sajnos.. De mostanába elég sokszor szoktam el menni futni és Motorozni.. Motorozni eddig is sokszor voltam de mivel hogy jön a jó idő egyre többet fogok.. Tanulni nem szeretek egyántalán egyszer se szeretem. Az MTA-ra ugy találtam rá hogy egyik Barátom el kezdet róla beszélni majd meg nézztem én is hogy mitől jobb a SA:MP-től.. Egyböl megtetszett mivel itt az Mta-ba voltak már Modolt járművek/Skinek.. . Az MTA által rengeteg jó barátot szereztem amit nem sajnálok. De mi elött meg ismertem a See-t az elött elég sok FUN szereveren játszottam persze közbe-közbe Roleplay szerveren is játszotam. De mivel többet voltam FUN szervereken ezért és ráadásul egy időszakban nem is játszotam RP szervereken.. E miatt elég nehéz volt be illeszkedni. Azóta is mióta megismertem elég sok jó barátot nap mint nap feljövünk játszunk szórakozunk. Persze nem csak a játék létezik a Tanulásra is időt kell fordítani meg a Hobbira is... Terveim a Frakcióval: Tehát.. Létre szeretnék hozni egy olyan közösséget a szerveren belül ami tényleg egy Normális/RP-s közösség/Frakció. A Frakció vezetését nem 2 Hónapra tervezném akár egy évre is ha lehetséges. Már nem egyszer vezetem Frakciót szóval tudom mit csinálok.. KB 6 Hónapot voltam Leader a Hungary Life Szerverén. Meg egy olyan frakciót létrehozni amiben napiszínten RP van STB.. Még annyi hogy én személy szerint bevezetném a TAGOK számára a heti jelentést és a KÖTELEZŐ Duty Percet is. Mit is takarna ez ? Első Sorban beszéljünk a Heti jelentés leadásról. Nos az úgy nézne ki hogy Fórumon az Önkormányzat Topicjában lesz egy topic ezzel a névvel "Jelentések" vagy valami hasonló és ott lenne meghatározva a jelentések száma hogy mennyi kellene az adott hétre. A jelentést IG tudod szerezni mind RP-kel.. stb. Heti KÖTELEZŐ Duty Perc : Ezt is sokan tudjátok (Szerintem) hogy mi ez a Heti Duty Perc... Ez annyit takar magában hogy egy hétre meg kell lenni a minimum duty Perc időnek amit minden egyes meetingen megbeszélnénk.. Ennyit ezekről. A másik én fontosnak tartom egyben a Facebook csoportot is.. Nem tudom ki hogy van vele de szerintem elég Fontos egy ilyen szerveren a FaceBook csoport egy adott Frakciónak mivel ott a Tagok tudják jelezni a névváltást,Jailt .... STB. NCK - NextCity Kormány Frakció Felépítése: Testőrség: l. Probaidős Testőr ll. Testőr lll. Testőrparancsnok Polgárőrség: l. Próbaidős Polgárőr ll. Polgárőr lll. Veterán Polgárőr lV. Polgárőrparancsnok Bíróság: l. Bíró ll. Főbíró lll. Vezető Bíró Ügyvédség: l. Ügyvéd ll. Vezető ügyvéd Vezetőség: Gazdasági Miniszter Rendvédelmi Miniszter Honvédelmi Miniszter Egészségügyi Miniszter Belügy Miniszter Köztársasági Miniszter(Alleader) Miniszterelnök - Helyettes(Leader) Miniszterelnök(Főleader) Igénylések: 3DB M5 e60 2DB Audi RS4 2DB Chevrolet Suburban(Polgárőrség,Büntetés Végrehajtás és a Testőrség részére.) 1DB Vontató 1DB RBS-es Kocsi 2DB Audi RS6(Polgárőrség,Büntetés Végrehajtás és a Testőrség részére.) 1DB Maverick 1DB Limuzin (A Járművek lehetőleg Tuningoltak legyenek.) A Frakció Számlára 45.000.000 Készpénz kerüljön (Nem magán célra) A Havi Pénzszálítások és a Cégek Támogatása miatt. Meg persze a Tagok Fízetése miatt. Skinek: https://www.mediafire.com/file/bf3gw68xof5ix55/%F6nkorm%E1nyzat_skins.rar/file (Ideiglenes skinek) NCK - NextCity Kormány Frakcióról Pár szóban: Az Önkormányzat a várós/Ország-ra felelős szervezet. Az Önkormányzat nem egy Rendvédelmi szerv se egy egészségügyi szerv. De még is van pár Miniszter(Honvédelmi Miniszter,Egészségügyi Miniszter,Rendvédelmi Miniszter) akiknek az a dolguk hogy az adott Szervezetet Támogassa és Felügyelje. Az Önkormányzat a kisebb magánvállalkozások és a Cégekért is felelősek. A Cégek megalakulásuk után Az Önkormányzat általában szokott nekik adni egy kisebb Támogatást. Hogyan is tudsz létrehozni céget ?: Létre szeretnél hozni egy Autókereskedést,Autókölcsönzőt vagy esetleg egy Boltot ? Nem kell mást tenned mint felkeresnek a Munkaügyi hivatalt és bejelenteni a céged és pár Kérdőívet és egykét papírt ki kell töltened. Ha ezzel meg volnánk akkor el megyünk és megnézzük az a Telephelyet/Boltot ahol üzemeltetni akarod a saját első cégedet. Ha úgy véljük hogy megfelel az elvárásainknak akkor bele is vághatsz a bizniszekbe! Miért Engem válasszatok? : 6 Hónapig voltam Leader a Hungary Life MTA Szerverén rendőrségben. 2 Hónapig voltam Kisebb Leader SeeMTA V2 NNI-be. Rengeteg Frakció-ban voltam már köztük Önkormányzatban is. Több Nagyobb szerveren voltam Frakció tag és leader is V2: NNI Leader,ORFK Őrmester,Tek Törzszászlós,NAV Zászlós,SCH Törzsőrmester...(Többi Illegál.) HL: 6 Hónapig Rendőrség Leader (AL) SEEMTA V3: SCK: Gazdasági Miniszter,SCKK: Sofőr...STB Leaderek száma: Miniszterelnők(FŐLEADER): Ryan Crusader Miniszterelnők Helyettes(LEADER): Dixon D Crusader Ha esetleg nincs pénzed vagy tartozásod van ? Válassz minket!: (Ez a szolgáltatás csak is mínuszban lévő játékosok vehetik igénybe Fórumon.) Esetleg nincs pénzed vagy tartózásod van ? Akkor keressen fel minket a Weboldalunkon... ! (FÓRUM) Mit is kell tennie ehhez ? A Webünkön ki kell tölteni egy Űrlapot...stb. Majd el kell jönnöd a városházára a kijelölt IDŐPONT-ban és kezdődhet is a Segéd munka amit nyujtunk neked. Majd a Munkád alapján megkapod a készpénzt amit nyujtunk neked. NCK - NextCity Kormány Pályázatot Írta: Ryan Crusader Jelenlegi Miniszterelnők Jelőlt. Nem: Férfi Rassz: Europid Lakcím: San Andreas, Los Santos, Santa Maria Beach 28. Edited Augusztus 6, 2019 by Ryan Crusader 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dixon D Crusader Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 (módosított) Nagyon Jó lett! Nagyon jó kézbe lenne ez a frakció nála! TÁMOGATOM Edited Augusztus 6, 2019 by Dani 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jhony Deagle Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Szép lap, csak azt sajnálom, hogy az elején folyamatosan ugyanazokat a mondatokat irod le, csak más-más szavakkal. De attól függetlenül nekem tetszik. Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryan Crusader Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 40 perce, Dani said: Nagyon Jó lett! Nagyon jó kézbe lenne ez a frakció nála! TÁMOGATOM Köszönöm! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Nekem bejön. Szépen megírtad. Hajrá! Viszont IG név használata kötelező a fórumon, még mindig. A figyelmeztetést osztottam. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Amanda Kendall Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Nagyon jó lett, én is támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryan Crusader Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 24 perce, Koma said: Nekem bejön. Szépen megírtad. Hajrá! Viszont IG név használata kötelező a fórumon, még mindig. A figyelmeztetést osztottam. Köszönöm a Támogatást! Át írtam a Nevemet. 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Skinekről, és a mapolásról csatolj képet! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: 2019.08.07-én 19:00 órakor vagy 2019.08.08-án 19:00 órakor várjuk egy megbeszélésre Teamspeak 3 szerverünkre! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések