Jump to content

Önkormányzat - Frakció Pályázás

Ryan Crusader

Ajánlott bejegyzések

MagyarCimer.png

NCK - NextCity Kormány

NextGaming Önkormányzat

Együtt a jövőért! Együtt a Hazáért!

Rólam:

Marcell-nak hívnak Pécsen élek. 4 éve Rp-zek. Vízilabdát sportolok 1 éve. Hobbim A motorozás. Nagyon sokat szoktam a Számitógép elött ülni aminek nagyon nem örülök.. Néha-Néha szoktam Videózni is. Az a célom hogy egy jó(jobb) Motort össze tudjak rakni.. Félre téve az MTA-t Szoktam játszani több más Játékokkal is. Amig nem ismertem az MTA-t az elött Sa:Mp-n játszottam. Kb 1 éve Kezdtem el a Lua nyelvet tanulni ez lenne a másik célom hogy meg tanuljam teljesen. Ezzel az lenne a célom hogy tudjak üzemelni egy Saját szervert.. Már összesen Kb 11-12-13 Cross Motor Futamom volt 4. 5. helyen végeztem majd nem mindegyik futamomon amire büszke vagyok.. A Szabadidőmbe legtöbbször a számítógép előtt szoktam ülni sajnos.. De mostanába elég sokszor szoktam el menni futni és Motorozni.. Motorozni eddig is sokszor voltam de mivel hogy jön a jó idő egyre többet fogok.. Tanulni nem szeretek egyántalán egyszer se szeretem. Az MTA-ra ugy találtam rá hogy egyik Barátom el kezdet róla beszélni majd meg nézztem én is hogy mitől jobb a SA:MP-től.. Egyböl megtetszett mivel itt az Mta-ba voltak már Modolt járművek/Skinek..  . Az MTA által rengeteg jó barátot szereztem amit nem sajnálok. De mi elött meg ismertem a See-t az elött elég sok FUN szereveren játszottam persze közbe-közbe Roleplay szerveren is játszotam. De mivel többet voltam FUN szervereken ezért és ráadásul egy időszakban nem is játszotam RP szervereken.. E miatt elég nehéz volt be illeszkedni. Azóta is mióta megismertem elég sok jó barátot nap mint nap feljövünk játszunk szórakozunk. Persze nem csak a játék létezik a Tanulásra is időt kell fordítani meg a Hobbira is... 

Terveim a Frakcióval:

Tehát.. Létre szeretnék hozni egy olyan közösséget a szerveren belül ami tényleg egy Normális/RP-s közösség/Frakció. A Frakció vezetését nem 2 Hónapra tervezném akár egy évre is ha lehetséges. Már nem egyszer vezetem Frakciót szóval tudom mit csinálok.. KB 6 Hónapot voltam Leader a Hungary Life Szerverén. Meg egy olyan frakciót létrehozni amiben napiszínten RP van STB.. Még annyi hogy én személy szerint bevezetném a TAGOK számára a heti jelentést és a KÖTELEZŐ Duty Percet is. Mit is takarna ez ? Első Sorban beszéljünk a Heti jelentés leadásról. Nos az úgy nézne ki hogy Fórumon az Önkormányzat Topicjában lesz egy topic ezzel a névvel "Jelentések" vagy valami hasonló és ott lenne meghatározva a jelentések száma hogy mennyi kellene az adott hétre. A jelentést  IG tudod szerezni mind RP-kel.. stb.  Heti KÖTELEZŐ Duty Perc : Ezt is sokan tudjátok (Szerintem) hogy  mi ez a Heti Duty Perc... Ez annyit takar magában hogy egy hétre meg kell lenni a minimum duty Perc időnek amit minden egyes meetingen megbeszélnénk..  Ennyit ezekről.  A másik én fontosnak tartom egyben a Facebook csoportot is.. Nem tudom ki hogy van vele de szerintem elég Fontos egy ilyen szerveren a FaceBook csoport egy adott Frakciónak mivel ott a Tagok tudják jelezni a névváltást,Jailt .... STB.

MagyarCimer.png

NCK - NextCity Kormány

Frakció Felépítése:

Testőrség:

l. Probaidős Testőr

ll. Testőr

lll. Testőrparancsnok

Polgárőrség:

l. Próbaidős Polgárőr

ll. Polgárőr

lll. Veterán Polgárőr

lV. Polgárőrparancsnok

Bíróság:

l. Bíró

ll. Főbíró

lll. Vezető Bíró

Ügyvédség:

l. Ügyvéd

ll. Vezető ügyvéd

Vezetőség:

Gazdasági Miniszter

Rendvédelmi Miniszter

Honvédelmi Miniszter

Egészségügyi Miniszter

Belügy Miniszter

Köztársasági Miniszter(Alleader)

Miniszterelnök -  Helyettes(Leader)

Miniszterelnök(Főleader)

Igénylések:

3DB M5 e60

2DB Audi RS4

2DB Chevrolet Suburban(Polgárőrség,Büntetés Végrehajtás és a Testőrség részére.)

1DB Vontató

1DB RBS-es Kocsi

2DB Audi RS6(Polgárőrség,Büntetés Végrehajtás és a Testőrség részére.)

1DB Maverick

1DB Limuzin 

(A Járművek lehetőleg Tuningoltak legyenek.)

A Frakció Számlára 45.000.000 Készpénz kerüljön (Nem magán célra) A Havi Pénzszálítások és a Cégek Támogatása miatt. Meg persze a Tagok Fízetése miatt.

Skinek:

https://www.mediafire.com/file/bf3gw68xof5ix55/%F6nkorm%E1nyzat_skins.rar/file (Ideiglenes skinek)

MagyarCimer.png

NCK - NextCity Kormány

Frakcióról Pár szóban:

Az Önkormányzat a várós/Ország-ra felelős szervezet. Az Önkormányzat nem egy Rendvédelmi szerv se egy egészségügyi szerv. De még is van pár Miniszter(Honvédelmi Miniszter,Egészségügyi Miniszter,Rendvédelmi Miniszter) akiknek az a dolguk hogy az adott Szervezetet Támogassa és Felügyelje. Az Önkormányzat a kisebb magánvállalkozások  és a Cégekért is felelősek. A Cégek megalakulásuk után Az Önkormányzat általában szokott nekik adni egy kisebb Támogatást. 

Hogyan is tudsz létrehozni céget ?: 

Létre szeretnél hozni egy Autókereskedést,Autókölcsönzőt vagy esetleg egy Boltot ? Nem kell mást tenned mint felkeresnek a Munkaügyi hivatalt és bejelenteni a  céged és pár Kérdőívet és egykét papírt ki kell töltened. Ha ezzel meg volnánk akkor el megyünk és megnézzük az a Telephelyet/Boltot ahol üzemeltetni akarod a saját első cégedet. Ha úgy véljük hogy megfelel az elvárásainknak akkor bele is vághatsz a bizniszekbe! 

Miért Engem válasszatok? :

6 Hónapig voltam Leader a Hungary Life MTA Szerverén rendőrségben.

2 Hónapig voltam Kisebb Leader SeeMTA V2 NNI-be.

Rengeteg Frakció-ban voltam már köztük Önkormányzatban is. Több Nagyobb szerveren voltam Frakció tag és leader is

V2: NNI Leader,ORFK Őrmester,Tek Törzszászlós,NAV Zászlós,SCH Törzsőrmester...(Többi Illegál.)

HL: 6 Hónapig Rendőrség Leader (AL) 

SEEMTA V3: SCK: Gazdasági Miniszter,SCKK: Sofőr...STB

Leaderek száma: 

Miniszterelnők(FŐLEADER): Ryan Crusader

Miniszterelnők Helyettes(LEADER): Dixon D Crusader

Ha esetleg nincs pénzed vagy tartozásod van ? Válassz minket!:

(Ez a szolgáltatás csak is mínuszban lévő játékosok vehetik igénybe Fórumon.)  Esetleg nincs pénzed vagy tartózásod van ? Akkor keressen fel minket a Weboldalunkon... ! (FÓRUM) Mit is kell tennie ehhez ? A Webünkön ki kell tölteni egy Űrlapot...stb. Majd el kell jönnöd a városházára a kijelölt IDŐPONT-ban és kezdődhet is a Segéd munka amit nyujtunk neked. Majd a Munkád alapján megkapod a készpénzt amit nyujtunk neked.

MagyarCimer.png

NCK - NextCity Kormány

Pályázatot Írta: Ryan Crusader Jelenlegi Miniszterelnők Jelőlt.

Nem: Férfi

Rassz: Europid

Lakcím: San Andreas, Los Santos, Santa Maria Beach 28.

Edited by Ryan Crusader
  • Like 4

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.