stofi Létrehozva: Június 10, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 10, 2020 Odor Kristof 16 3-4 órát nem voltam frakcióba szeretek bűnt ültözni igen van teamspiker meg mikrofonom is szeretek játszani szeretek tanulni meg barátokal jácani meg videot nézni meg kit leni a szabad ba nincs nem voltam sehonan banol van IC RÉSZ Odor Wake LasVenturas 1996 2.12. Odor Laura Odor James JármüSzálito igen van jogositványom szeretem a csapat mukát mert jo hogy sokam vagyunk meg szeretem a sok ebert Vékony erös izmos jol tud futni meg táncolni meg csorsan meg ol mident meg okos ügyes miden be meg tud autot vezetni meg jol tud autot vezet ni megjol beszélni 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Június 10, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Június 10, 2020 Hiányos,tele helyesírási hibákall,minta hiánya,ezt NEM TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 12, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: hiányzik a minta, tele van helyesírási hibákkal)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések