stofi Létrehozva: Június 11, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 11, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Odor Kristóf Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 órát Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Nem Szeretnék bűnt üldözni.És embereken segiteni amennyiben lehet. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen rendellkezem. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Szeretek játszani főleg barátokkal, de a szabadban is szeretek kint lenni. Sok sportot űzök mint például foci kosár de ezek közül a foci a kedvencem. Sokat szoktam a barátaimmal beszélgetni, illetve biciklizni a barátaimmal. Nagyon sokszor szoktam a tesómmal játszani, illetve a kutyával is. Szüleimmel is sokat szoktam játszani például társasjáték. Hány AJ-d van? 6 Hány bannod van 0 IC Rész Jelentkező neve: Odor Wake Jelentkező születési helye, ideje: San Fierro 1996 2.12. Jelentkező anyjának leánykori neve: Laura Smith Jelentkező apjának neve: Odor Mason Előző munkahelye(i): Járműszállító Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen rendellkezem Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem a csapatmunka nagyon fontos. Ha nincs meg a csapatmunka nehezebb a munka. Csapatmnka nélkül nem lehet egymásnak segiteni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Odor Wake-nak hívnak egy nevelőotthonban nőttem fel mivel a szüleim korán meghaltak. Az 1-8 osztályt itt Los Santosban jártam. Anyám és apám egy autóbalesetben haltak meg. Nem mondanám hogy jó tanuló voltam de nem is rossz. 8 végén autószerelőire mentem mivel nagyon szeretem az autókat kicsi korom óta. Mikor végeztem az iskolával nem tudtam hogy mitévő legyek. A nevelőszülőm tanácsára nagynehezen sikeresen felvettek egy autószerelői munkába. Innen kezdett beindulni az karrierem lett egy csodálatos barátnőm,pénzem,munkám. Mivel megláttam a hírdetésüket ezért jelentkezni szeretnék az állásra. Lelkileg és testileg alkalmazsank érzem magam a munkára. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Willis Hozzászólva: Július 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 Ezt miért a jelentésekhez írtad? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések