Jacob Hunter Létrehozva: Június 11, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 11, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Pete Hon Panaszra tett játékos IC neve Thomas Raymond,Jake Clown Panasz oka: PG(Kés volt a torkánál és elfutott és baseball ütött elővett.),RK kísérlet(Jake vissza jön halál után és elkezd ütni.) Bizonyíték (videó, kép, log): https://www.upload.ee/files/11863985/console.log.html Edited Június 12, 2020 by Pete Hon Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 12, 2020 Sziasztok! A PK-t én fogom bírálni! Várom Thommas Raymond és Jake Clown válaszát 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Raymond Hozzászólva: Június 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 12, 2020 Ez teljesen így történt az én szemszögemből "Kés volt a torkánál és elfutott és baseball ütött elővett." Elnézést kérek, utólag is! De ez nem történhetett volna meg ha jack.el nem haverkodok össze mert már írhatom rá a pk.t a 250k-m miatt! De elismerem a tettem elnézést és a szankciót elfogadom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 13, 2020 A bizonyítékot átnéztem és arra a döntésre jutottam, hogy Thomas Raymond szabálysértést követett el, így neki 90 perc adminjailt fogok osztani PG indokkal. Viszont Jake Clown-ra az elkülödtt logban nem láttam jelét szabálytalanságnak és nem is érkezett más bizonyíték, így ő semmilyen szankciót nem kap. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések