Jhony Deagle Létrehozva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 6, 2019 -OOC önéletrajz: Szabó Attila vagyok 16 éves! Van 2 kutyám és 3 tengeri malacom. Szeretek focizni,és mountain bike-ozni. 6 éve játszok RP szervereken. Régebben sok helyen voltam OMSZ-es. Itt sok kérdés feljöhet. Milyen rang,meddig, miért hagytam ott,egyebek. Ez mind egyszerű. Voltam leader is,és tag is. Sok helyen azért hagytam ott mert cserélődtek a tagok,és kezdtek egyreinkább lenézni, mind IC,mind OOC. Egy időután elment a kedvem,ezért léptem ki. Ahol leader voltam, ott azért lett ott hagyva,mert a szerver,nincs mit szépíteni, bezárt. Itt is szeretnék OMSZ-es lenni,és itt is megpróbálnám vezetni a frakciót. Napiszinten,több órát is aktiv tudok lenni. Így hogy szünetvan, naponta 5-6 órát minimum (van hogy jóval többett) suliibőden napi 3-4 órát. Természetesen vannak pozitiv és negatív tulajdonságom. De kinek nincs? Negativ: -Néha hamar felkapom a vizet (ez a fáratság miatt lehet) -Nem szeretem,ha valaki nagyképüsködik , igy ha beszol vissza szólok (Természetesen a legszebb beszéd stílusomban, amit a helyzet enged) -Nem szeretem ha valaki hazudik -Betartatom a szabályokat (ez kinek pozitív kinek negativ) Pozitív: -Kedves vagyok -Meglehet bármit beszélni velem -Szeretek segíteni az embereken. -Betartatom a szabályokat (ez kinek pozitív kinek negativ) Ennyit rólam OOC. -IC önéletrajz: Jhony Deagle vagyok 24 éves. Egyedül élek, a Jefferson Street 23-as számon található motelban a Magasföldszint 16-os ajtó mögött. Még újavagyok a városban, a jobb megélhetés miatt jöttem ide. Mivel régebben más országokban dolgoztam mentős ként, mint Igazgató,mint tag, itt is szeretném vezetni a szervezetet.Mivel nincs feleségem,így sokat tudok bentlenni a munkahelyen. Régebben mikor továbbtanuláson gondolkodtam, nem tudtam milyen szakra menjek, így édes apám választott helyettem. Végzettségem rendvédelmi szakon van, de a késöbbiekben tovább tanultam, és mentős lettem. Azótais ezt szeretem csinálni. Gyorsan és biztonságosan vezetek. Sajnálatos módon édesapám nemtudott velemjönni Vice City-ből mivel elhunyt. Igy egyedül vagyok itt Los Santosban, és keremes a megélhetésre-jó munkát, igy benyújtom önök felé, az Országos Mentő Szolgálat-os lapom, hogy én lehessek az Igazgató. Köszönöm.hogy elolvasták a lapom. -Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. Nos a frakcióban 1 darab főleader lenne, és 1 alleader. Mivel minél kevesebben vagyunk vezetői poszton, annál könnyeben tudunk megegyezni bizonyos dolgokban. Rangok: Tanuló:Mindenki ezen a rangon kezdene.Itt eldöntheti mi szeretne lenni. Gépkocsi vezető,vagy ápoló. Gépkocsi vezető:Aki a mentőt vezeti. Ha nem szeretné a mentőt vezetni,akkor lenne továbbképzés ápolónak. Természetesen őkis kapnak kiképzést,hogy vészhelyzet esetén eltudják látni a sérültet. Ápoló:Az ápolónak is lenne mentője,de leginkább egy egységben lenne a gépkocsi vezetővel.Ha kevesebb az egység akkor álna őis be mentőautóval. Mentőápoló:Ez gépkocsivezető,és ápoló képzést is kapott! Igy szükség esetén mehet mentővel, vagy mehet korházba ügyeletesnek. Légiegység:Erre a rangra a Gépkocsivezető,és mentőápoló jelentkezhet.A helikoptert akkor használhatnák ha távol lenne az eset. Főorvos:Ő képzené tovább a tanulókat ápolóvá,és a gépkocsivezetőket mentőápoló-nak.(innentől iényléssel járna Audi RS6/Rohammentő) Egység vezető:Ő mondaná meg, hogy milyen egységre van szükség. Ő osztaná be az embereket egységekbe. Telephely vezető:Természetesen a tagoknak van civil járművük. Ezeket mondaná meg hova álljanak meg,és a szolgálati autók állapotát,és parkolását ellenőrizné. Természetesen ő is mehet hívásokra,és tud ellátni sérülteket. Önkéntes:Ő is kapna egy rövid kiképzést emberellátásból,és gépkocsi vezetésből. A fizetése egyezik a tanulóval. Igazgató helyettes:Ő pótolja az igazgatót,ha nincs a városban. Ő is beáll egységként ha kevés egység van. Igazgató:Ő intézi a papírügyeket,(pl casco,stb)illetve ő is beáll ha szükség. -Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni: A frakcióval az lenne a célom,hogy egy aktiv szervezetet hozzak létre, ahol az emberek tudnak RP-zni. Az esetek többségében az lenne a lényeg ,hogy majdnem 0-24-be riasztható legyen legalább 1 egység. Természetesen lennének OMSZ-es bemutatok a kocsikról és , hogy milyen egy nap az OMSZ-ben. Ezzel azt szeretném elérni , hogy az emberek szivesen jelentkezzenek a frakcióba. -Miért pont ezt a frakciót választanád? Azért szeretném ezt a frakciót, mert ez a kedvencem. Ehez van a legtöbb türelmem, ehez van a legtöbb tudásom. -Szerinted milyen szerepe van az OMSZ-nek a szerveren? Az OMSZ egy életmentő legális szervezet, aki a bajbajutottakon segít. Ha nincs OMSZ nincs ki a betegeket kezelje, legyen itt szó: Lábtörés (nyilt,zárt) Fejsérülés(betört koponya,felhasadt fejbőr) Lött sebek ellátása Műtétek és sorolhatnánk. -Igényelni kívánt frakció járművek (Választható autó típusok: Mercedes Sprinter, Audi RS6) Szükségünk lenne: 10 Fehér Mercedes Sprinter 10 Sárga (roham mentő) Mercedes Sprinter 3 Fehér Audi RS6 3 Sárga Audi RS6 2 Mewrick helikopter. -Miért téged válasszunk? Mert úgy érzem ,hogy mivel sokat voltam OMSZ-es és mivel 6 éve RP-zek elbirnám vezetni a frakciót. Aktiv vagyok,és megbizható. De nem rajtam múlik. Én nem szeretném fényezni magam,mert értelmét nem látom. Végszó: Köszönöm,hogy végigolvasta/olvastad. -Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig? Igen több szerveren is. Newlife Gaming: OMSZ leader, illetve Second MTA: Groove Street,Yakuza. Egyéb szerverek is de azok nagyon kis szerverek voltak. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jhony Deagle Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 (módosított) Utolag hozzáfűzöm, hogy a fehérmentöket full versenyesre (RS6 is amelyik fehér) és a sárga mentöket (RS6 is amelyik sárga)lehetöleg PrémiumTuningosan szeretnénk. Edited Augusztus 6, 2019 by Jhony Deagle Elirás Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alex Kenway Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Szerintem jó lett. TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: 2019.08.07-én 19:00 órakor vagy 2019.08.08-án 19:00 órakor várjuk egy megbeszélésre Teamspeak 3 szerverünkre! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések