NagyBertold Létrehozva: Június 21, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 21, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Nagy Bertold > Hány éves vagy? < 13 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 5-8 órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < nem voltam > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < izgalmas járőrözgetni és igazoltatni másokat > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Dunakeszin élek 13 éves vagyok szeretek társaságban leni és ez ebben az idő szakban ezen a szerveren teszem, már egy ideje jöttem ere a szervere szeretek focizni és beszélgetni pont azért akarok rendőrnek állni mert sokat beszélgethetek a társaimmal, szeretem a sorozatokat. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < nincs > https://imgur.com/a/Pb5Adkf Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < semenyi > https://imgur.com/a/Pb5Adkf IC Rész Jelentkező neve: < michael samuel > Jelentkező születési helye, ideje: < san fierro 1986> Jelentkező anyjának leánykori neve: < michael edina > Jelentkező apjának neve: < kovács andrás > Előző munkahelye(i): < Olajszálító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) <Nagyon szeretek én egy csoportban leni, mert egyedül nem olyan jó dolgozni, sokkal izgalmasabb a munka egy csoportban a városban járőrözgetni, > a csapat munka az fontos és én így tartom jónak. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < michael samuel vagyok szeretek vezetni, szeretek hegyet mászni, és túrázni, suliban jó tanuló voltam, akkor még nagy vágyam volt rendőrnek lenni még most is, a tanárom meg az anyukám is nagyon támogatót abban hogy rendőr leszek a nagy leszek, nagy vágyam rendőrnek leni és azt hiszem hogy most jött el az idő hogy magukhoz jelentkezek, jó rendőrnek lenni, alig várom hogy náluk legyek, > Edited Június 21, 2020 by Bertold Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Június 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 22, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: Sajnos a lap terjedelme nem felel meg.)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések