JeffryGray Létrehozva: Június 21, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 21, 2020 TeamSpeak neved: > Jeffry Gray < A ban időpontja: > nem tudom pontosan < A ban időtartama: > örök < Moderátor neve, aki bannolt: > Pityu < A ban oka: > adminszidas < Miért szeretnéd az unbant?: > szeretnék beszélgetni a régi szervere haverjaim al, és nagyon megbantam az egészet amit csináltam mérges voltam pityura, mert akármi hibát vetettem a szerveren, szinte folyamat engem nézegettek< Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Falcone Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Mivel engem is szídtál és valódi megbánást nem tanúsítottál így mint adminisztrátor/"károsult" nem Támogatom az unban kérelmed de majd @Pityu dönt Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Szia ! Mivel már Pityu nem admin, ezért én bírálom ! UB-t nem kapod meg, mivel nem megfelelő az OOC stlíusod egy normális szerverre. Z/H ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések