Nagy Marcell Létrehozva: Június 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 22, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Nagy Marcell > Hány éves vagy? < 13 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 5-6 órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < nem voltam még másik frakcioban de nagyon szeretnék, igen voltam már ezen kívül a v2 meg a v3 mon. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < azért választom ezt a frakciót mert ki szeretném próbálni meg benne is fogok maradni amíg csak lehet. Azért szeretnék rendőr lenni mert szeretek akciók-ban lenni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen természetesen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 13 éves vagyok Dunakeszin lakom. Nem mindig leszek fenn 1-hétben talán legalább 4-szer fenn tudok lenni vagy többször atoll függ. sokat szoktam nyaralni úgy hogy attól is függ meg stb. van egy tesóm ö is játszik ezzel a szeroval. szeretem az állatokat. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/iz35YyJ > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/iz35YyJ> IC Rész Jelentkező neve: < Michael Tobias > Jelentkező születési helye, ideje: < 1999 április 10 Los santos-i körház > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Anna Monica > Jelentkező apjának neve: < Michael Adam > Előző munkahelye(i): < Katona voltam de asz tán kő olajszállító lettem. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < .A Csapatmunka az egy olyan dolog amikor mindenki összetart , figyel a másikra. A csapatmunkában jó ha van egy fejlettebb ember aki vezeti a csapatot és a legjobb az , ha a csapat ráhalgat.Én álláspontom szerint egy jó és kitartó csapatnál nincsen erősebb dolog a Földön. Ezért is szeretnék csatlakozni ehhez a munkához. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Michael Tobias vagyok. Már gyerekkori álmom az volt hogy rendőr legyek.Voltam már katona Orosz országban ezért nem sokszor látogattam meg a családom de onnan elmentem már 2-éve. 5 évig kellet ott lennem azóta nagyon jól megy a lövöldözés akciók-ban nagyon jó vagyok.A suliban egy jó tanulo voltam. szerem a kocsikat meg a motorokat. Szeretek akcíók-ban lenni. nincs sok barátom de így is megvagyok remélem a pd-n lesz sok. Van jogsim úgyhogy vezethetek is. Remélem fel vesznek. > Edited Június 22, 2020 by Nagy Marcell Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: Sajnos a lap terjedelme, tartalma nem felel meg)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések