Frederico Di Stefano Létrehozva: Június 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 24, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Martin - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 órát szoktam fent lenni ebből frakcióra 2-3 órát tudnék szánni. - Jelenlegi játszott perceid száma: - 1960 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - http://imgur.com/a/AFscUrr- Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - más szerveren igen - Miért ezt a frakciót választanád? - mindig is érdekelt ez a szakma és szeretném kipróbálni magam egy másik féle frakcióban. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - egyikkel se de ha nagyon muszáj akkor megoldható.- Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Martinnak hívnak Gyömrőn élek egy kis városkában Pest megyében.szeretek játszani számítógépen főleg rp szervereken.Persze a szabadban is szeretek lenni és a kutyámmal játszani vagy a barátaimmal biciklizni vagy focizni.És szeretek csapatban dolgozni.Kézi labdát illetve focit sportolok.- IC Rész Jelentkező neve: - Payton Howarth - Jelentkező születési helye, ideje: - San fierro 1989.02.17. - Jelentkező anyjának leánykori neve: - sara Rodrigez- Jelentkező apjának neve: - James Howarth - Előző munkahelye(i): - olajszállító és járműszállító. - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Mindenki másban jó, de ha ez össze adódik akkor erős a csapat és sokkal élvezetesebb a munka egy összetartó közösségbe- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - San fierro ( biztos rosszul írom)i kórházban születtem 1989 februárban.szegény de becsületes családban születtem.Apukám nem sokkal utána lelépett.összes iskolát itt végeztem. Az érettségi után munkát kerestem.egy autószállító cégnél kaptam munkát.Nem kerestem túl jól ezért 1 év után otthagytam.Az egyik barátom ajánlott egy olaj vállalatot itt elég jól keresek és nagyon élvezem.A munkatársaimmal jó kijövök szeretek csapatban dolgozni. - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -jelenleg nem de elkezdem gyűjteni a holnapi nap folyamán.- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 18, 2020 Kedves jelentkező! Gratulálunk, lapod elnyerte a vezetőség tetszését, kapsz egy esélyt. Hétfői nap folyamán délután (2020.07.20.) várunk meghallgatásra/betanításra! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések