Jump to content

Taylor G Parker jelentkezése adminisztrációi pozícióra

Ajánlott bejegyzések

xFkMUW3.png

Magamról (IRL)

Alexnak hívnak, 17 éves vagyok, Pécsen születtem, itt is élek. Hobbim jelenleg nincs, számítógép talán mondható annak. Jelenleg 11. osztályba megyek, informatikus szakon, így érdekel a programozás, különféle programnyelvek, kódok írása, discord bot fejlesztés is. Jelenleg van egy folyamatban lévő discord botom, valamint skripteléssel foglalkoztam elég sokáig. Tanulmányokat tekitve szerintem elég jól állok. 5-6 éve MTA-zok, végig RP szervereken voltam, elég sok tapasztalatot, és barátot szerezve. Szerintem elég jól kijövök mindenkivel, barátságosnak tekintem magam, bár lehet, hogy ezt valaki máshogy látja. Ha valakin érzem azt, hogy lenéz, nem tisztel, tudok flegma lenni, és beszólni neki, viszont ez legtöbbször hanyagolt. Lehetséges, hogy a számítógép előtt töltött időm már kissé átment függőségbe is, napi szinten akár 10-13 órát is képes vagyok letolni, de ezen lassan kezdek változtatni, mert már túl sok.

Magamról (IG)

Ezen a szerveren őszintén még ha úgy nézem, semmit sem értem el. Dolgoztam, kapcsolatokat kerestem, üzletelni próbáltam, kisebb-nagyobb sikerekkel. Frakcióban sem voltam még, de az már folyamatban van. Büszke sem lehetek még semmire, mert ha a vagyonomat említeném, ami számomra már elég nagy, lehetséges, hogy valakinek kamat közeli összeg.  Másik szerverek esetében elég sok frakciót megjártam, illegál, és legál körben is, volt, ahol leader/alleader pozícióban, és volt, ahol egyszerű tagként voltam jelen. Sok dícséretet kaptam, így gondolom jól végeztem az ottani dolgomat. Ha valahol elkezdek játszani, ott szeretném elérni céljaimat, így még elég sok teendő van előttem. Vagyon, minimális hírnév, sok RP, sok barát, és még sorolhatnám.

Hányszor voltál admin jailben?

Az itteni jailt még nem volt szerencsém megtekinteni belülről, de szeretném, ha ez így is maradna. 

Spoiler

U9CYXR0.png

Hányszor voltál banolva?

Ugyanúgy, mint a jailnél, inkább jobb tőle félni, mint tapasztalni, nem volt tiltásom, és remélem, hogy egy ideig ez így is marad.

Spoiler

U9CYXR0.png

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?

Kezdetlegesen adminsegéd pozíción a feladatom a játékosok számára választ adni, ha valamit nem értenének, vagy segítségre lenne szükségük, esetlegesen eligazításra lenne szükségük valamivel kapcsolatban. Miután nagyobb adminisztrátori pozíciót töltenék be, feladataim közé tartozna továbbra is a játékosok kérdéseire válaszolni, eligazítást adni számukra, ha valamit nem találnak, nem tudnak, továbbá jogosúltságaim növekedésével egyenletesen több dologra nyitott vagyok, esetleges RP szabályaiba ütköző szituációk megoldása, 2, vagy több játékos veszekedésének megállapítása, szankció kiosztása, játékosok felügyelése, rend fenntartása. 

Aktivitási idő

Aktivitási időm elég nagy, amennyiben nincs semmi dolgom géptől távol, napi szinten 8-10 óra minimum, de ez még feljebb is megy néha. Mostanában elkezdtem edzeni, így az aktivitásomból levettem ~ 2 órát, így elkerülve a félreértéseket. Amennyiben elkezdődne az iskola, ez napi szinten 5-6 órára csökkenne. 

Vélemény a csapatmunkáról

A csapatmunka jelenléte a legfontosabb egy csapatban, kommunikáció mellett. Úgy gondolom, ha ez a kettő nincs meg, ott igazából nem csapatról beszélünk. Munkamegosztás, társaid segítése, információk továbbadása fontos, ezzel könnyítve, segítve társaink feladatát. 

Miért pont téged válasszunk?

Úgy gondolom, alkalmas lennék a pozíció betöltésére. Megértő, türelmes személyiségemmel nem sugárzom a játékosok felé azt, hogy utálattal kapnának választ kérdésükre, valamint az érme két oldala jelenséget is alaposan átgondolva alkalmas lennék eldönteni a szituációk kimenetelét, szabályszegésért járó szankciót kiosztva. 

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Személy szerint nekem nagyon tetszik a szerver, sok lehetőség áll még előttem, így megpróbálnám magam adminisztrációi poszton is. Céljaim között áll a kapcsolatok kiépítése, adminisztrátori poszton tapasztalatok szerzése is. Úgy gondolom, sokat fogok még a szerveren játszani, így jó lenne egy ilyen posztot is betölteni. 

Pozitív tulajdonságok

Barátságos, kedves, megértő, és türelmes tudok lenni a játékosokkal, és társaimmal szemben. Saját véleményem szerint elég gyorsan írok (~ 110 szó/perc, vakon írással), általában helyesen, viszont pár szónál van, hogy javítanom kell azokat. Terhelhetőség, gyorsaság is jelen van. 

Negatív tulajdonságok

Ezt már előrébb leírtam, ha érzem, hogy valaki nem adja meg az adott tiszteletet, vagy lenézően viselkedik velem szemben, van, hogy flegmán visszaszólok. Nem tudom, mennyire számít negatívnak, ha tudom, hogy nekem van igazam, de az ellenkező fél nem látja ezt be, abban az esetben azon vagyok, hogy bebizonyítsam. Ha persze nem nekem van igazam, belátom. 

PJ97ups.png

Edited by JackieX99
formázás befejezve

Szia! :)

Szerintem egy esélyt teljes mértékben megérdemelsz, a lapod formázott, igényes, és amit leírtál, az is rendben van,

Támogatom!

Edit: azóta én is jelentkeztem adminnak, ettől függetlenül szurkolok neked is! :)

Edited by Alexander Cooper
  • Like 1

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.07.07.-én 17:00-kor vagy  2020.07.08.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Like 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.