Taylor G Parker Létrehozva: Június 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 26, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: - Taylor G Parker - Panaszra tett játékos IC neve - Layla Yen, Lesley Thorpe, Alexander Cooper- Panasz oka: - Az egész frakció kezd elég vicces szituációba átmenni. Folyamatos NON, ForceRP megy, leadert kissé sem érdekli, nem egyszer lett már taggelve discordon, szólva TS-en. Lesley: Mai nap egy havert felhoztunk a szerverre, még annyira nem vágja az RP dolgokat, így vettünk neki egy motort, hogy tudjon motorozni, és animba esett, mert nem tudta vezetni. Ki lett hívva a mentős, aki egyből elkezdte forceolni az RP-jét, hogy nyílt seb, be kell vinni, így úgy, ameddig haver semmit nem RP-zett, szimplán a lábát fájlalta, továbbá nem az első eset, hogy a mentős szolgálat közben furikázik, és hírdeti a garázsát, valamint illegállal kereskedik !SZOLGÁLATBAN!. Lett már szólva a főleadernek, aki annyit válaszolt rá, hogy IC ügy, majd ha lebuktatja az NNI, akkor repül, addig nem. Szolgálati autóval, dutyban befordult crips placcra, hogy ő jointot akar venni, nekem pedig adott el arra fogva, hogy ő legálos, így inkább eladja. Layla: Következő eset ismét az előző kezdése, haver megint animban, mert elesett motorral, így hívtam mentőt, akik nem jöttek ki, így nekem kellett eüvel felszednem a földön lévő emberkét. Pár percre rá(5-10 kb.) be faralt mellém a mentős, és semmi RP, semmi IC-vel rám vágott egy "false hívás" ticketet az autóból, nem kis távolságból, holott szimplán nem jelentek meg a helyszínen. A főleader nem törődöttsége, és felelőtlensége határtalan a frakcióval szemben. Kamatot, és fizetést viszi, a tagokkal pedig semmit sem foglalkozik. Párszor már lett taggelve discordon is, TS szerveren is lett neki szólva, különösebben nem érdekelte. EDIT: Lesley Thorpe feljött TS, megbeszéltük a dolgokat, kifizettem a ticketet. Layla Yen továbbra is szánalmasan OOC flegmul, nem hajlandó feljönni TS-re megbeszélni, folyamatosan tolja a dolgait, hogy szánalmasak vagyunk, menjünk dolgozni IRL, takarodjunk ki kórház parkolóból(holott admin getelt ide ügy miatt), és társai. - Bizonyíték (videó, kép, log): - - Edited Június 26, 2020 by Taylor G Parker Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kasem Zhulati Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 hát ha ez igy is lenne amugy, mert ic ugy miatt miért raksz pk-t? false hivás volt te addigra felszedted akkor is false hivás volt 2k minusz bocs, a csajszi elment mikor a kollega felszedte, és nem fizetett, aztán kapta volna a csekket, de elment, admin nem volt fent igy nemtudtuk megoldani hogy fizessen, majd hivtál, mondtad hogy felszedted, akkor is false hivás mert kihivtál a semmiért, későn hivtál nem a mi gondunk bocs, multkori esetnél is ekkora problémát csináltál amikor gyogyszerezett a pali és kaptad a ticketed, 2k dollárba ne halj már be oks? köszi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 (módosított) Valóban jointot akart venni viszont ez meg lett beszélve a 2 leaderrel és a volt leaderrel is, hogy teljesen ic ügy. Ezért nem lett admin ügy belőle. Edited Június 26, 2020 by Jason William Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kasem Zhulati Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 na erről beszélek, ez is ic ugy, de nem tudom hova bonyolitja Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 Viszont pl az egy mentőst berakták ezért szereptévesztésre, ugyanis töltényt adott el dutyban. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Taylor G Parker Hozzászólva: Június 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 17 perce, Layla Yen said: hát ha ez igy is lenne amugy, mert ic ugy miatt miért raksz pk-t? Valóban, képeken látszik, hívtam OMSZ-t, nem jöttetek, így felszedtem, majd percekkel később random kaptam autón keresztül, RP nélkül a ticketet. 10 perce, Jason William said: Valóban jointot akart venni viszont ez meg lett beszélve a 2 leaderrel és a volt leaderrel is, hogy teljesen ic ügy. Ezért nem lett admin ügy belőle. Számomra azért érdekes ez, TS-en kérdeztem meg egy 5-ös admint, legálosnak tilos üzleletni illegállal. 11 perce, Jason William said: Viszont pl az egy mentőst berakták ezért szereptévesztésre, ugyanis töltényt adott el dutyban. Egy ápoló, orvos, kórházban dolgozó személy nem fog elmenni négerekhez, hogy füvet vegyen/adjon el. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 Sziasztok! Ez a 3. napom, hogy az OMSZ főleadere vagyok, úgyhogy picit elhamarkodott ez az állítás rólam. Ahogy nézem, teljesen jogos a PK, a kolléga hamarosan el lesz bocsátva a frakcióból, megelégeltem a munkásságát. Köszönöm, hogy jeleztétek, szép napot! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kasem Zhulati Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 Most ezért kirugsz? még te mondtad hogy a pk-nak semmi értelme, hát gratulálok neked laci! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
MasonHUN Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 Az a helyzet, hogy amit te mondtál, az hiányos volt, nem mondtál el mindent. A PK alapján tényleg hibáztál, amit megelégeltem, sajnálom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kasem Zhulati Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 és a "Pórba idős ápolóddal" mi lesz? ő csinálta ezt az egész ugyet, elsőnek mikor a Taylor hivott azt mondta ne fogadjuk el, és ne menjunk oda, én csak mondtam hogy lassan menjunk, aztán ő szedte fel a csajszit, a csajszi nem adott neki pénzt, és ebből lett ez, tehát vágűl is az ő ugye, de neked ugy is ő a kedvenced, tehát csak tartsd meg magadnak! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kasem Zhulati Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 persze, most mentegetőzik ott neked, hogy én voltam biztos! de mivel ti ilyen rossz közösségben vagytok, hát csak hajrá, én is kezdtem megunni egyébként az omsz munkát, semmi fun nincsen benne, fizetés is rossz, hát nem is jó, kollegák is alig vannak! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Taylor G Parker Hozzászólva: Június 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 (módosított) 9 perce, Alexander Cooper said: Sziasztok! Ez a 3. napom, hogy az OMSZ főleadere vagyok, úgyhogy picit elhamarkodott ez az állítás rólam. Ahogy nézem, teljesen jogos a PK, a kolléga hamarosan el lesz bocsátva a frakcióból, megelégeltem a munkásságát. Köszönöm, hogy jeleztétek, szép napot! Teljesen tisztában vagyok vele, de nem egyszer lett szólva, és a taggal nem történt semmi azóta sem. 1-2 tag eléggé elrontja a frakció hírnevét. Az egyik tag teljesen normálisan feljött, megbeszéltük, ki lett fizetve, letudtuk. A másik továbbra is flegmult, elküldött minket egy adminügytől, TS-re nem volt hajlandó feljönni, és társai. 5 perce, Layla Yen said: Taylor hivott azt mondta ne fogadjuk el, és ne menjunk oda, én csak mondtam hogy lassan menjunk Ha hívtalak titeket, és nem voltatok ott, hogy mondtam volna, hogy ne fogadjátok el? Rátok vártam, majd nem jöttetek, ezért én szedtem fel. Ferdítést hanyagoljuk. 3 tagból 2 képes volt feljönni, és megbeszélni, egyedül te nem tudtál megjelenni bizonyos okokból. Edited Június 26, 2020 by Taylor G Parker Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 35 perce, Jason William said: Viszont pl az egy mentőst berakták ezért szereptévesztésre, ugyanis töltényt adott el dutyban. Jeffry Grey, aki ki lett bannolva már. Ez még Lesley Knife időszakában volt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 (módosított) Sziasztok! Én fogom bíráni a PK-t! A PK-t és a hozzá jött hozzálólásokat elolvastam és lenne pár kérésem és kérdésem valamint véleményem a PK ban szereplő személyekhez valamint a PK-t rakó személyhez.. Taylor G Parker felé: Kérlek mutass fel bizonyítékot a Force RP-ről, mivel az a PK ban nem szerepel. A hirdetéssel kapcsolatban pedig az IC ügy, hogy mikor és mit hírdet. Ha a leadernek nem tetszik, akkor biztos tenni fog ellene A ledert nem OOC kell felkeresni/tag-ni a problémákkal, hanem IC. (Fennáll a lehetőség arra, hogy nem nézi az TS/DC chatet emellett meg IC tudtok normálisan beszélni és RP-ni is.) Valamint nem kell egyből véleményt alkotni/nyílvánítani a frakcióról és a leaderről. Layla Yen felé: Miért kell RP nélkül megticketelni a játékost? (Nem lehet vele IC/OOC megbeszélni a dolgot?) Miért kell OOC chaten így és ilyet írni? Alexander Cooper felé: Az illegállal való kereskedés valóban szereptévesztésnek minősül egy olyan személynek aki legális frakcióban tevékenykedik. Edited Június 26, 2020 by Bence. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 1 órája , Bence. said: Alexander Cooper felé: Az illegállal való kereskedés valóban szereptévesztésnek minősül egy olyan személynek aki legális frakcióban tevékenykedik. Szia Bence! Daniel már konkrétan rákérdezett, hogy nálunk lebukásig megy-e az esetleges illegálozás. Én közöltem vele, hogy leaderek kivételével igen. Egyenlőre neki evvel semmi baja nem volt, nem kötött bele. Én személy szerint azt az álláspontot tartom, hogy ha IC nem tudok róla, és szolgálaton kívül történik, akkor nem zavar. Viszont mivel már nagy bizonytalanság van nálunk az illegálozás terén, szabályba fogom foglalni az e téren való kereskedelem, tevékenykedés tilalmát. Remélem így mindenki elégedett! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 Mivel csak nem érkezett válasz Layla Yen-től és Taylor G Parker-től, így arra a döntésre jutottam, hogy Layla Yen 120 perc adminjailt fog kapni OOC stílus valamint Rp hiánya ticketelésnél indokkal. Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések