Thomas Venturas Létrehozva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 6, 2019 Piru Bloods Alapító: Wexon Eyzhov OOC: Név: Csató Tamás Kor: 13 Információ: Heves megyében lakom azon belül Gyöngyösön után egy kis faluban. Általános isoklába járok. Nagyon sokat szoktam sportolni de legfőképpen focizok. Nagy eredményeket nem értem el mivel hobby szerűen csinálom. A Szerveren töltött időm kb.: 2-4 óra. Ezért ugy gondolom hogy a frakciót el tudnám vezetni. Frakció felépítése: Fő leader: Wexon Eyzhov Al leader: Még egyenlőre nincs,de az egyik barátom volna. Tagok: 5-6-ember lenne Célok: -Jó közösség! -Össze tartó csapat! -Jó hangulat! Frakció járművek,Skinek: Autók: Ford F150 , Chevrolett Impala,Sanchez (cross motor) BMX Skin:https://net4game.com/topic/223050-modskin-packi-bloods/ Frakció tevékenység: -Tusz ejtés -Utcai gang -Banda háború 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jhony Deagle Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Szia! Szerintem rövid a lapod, és neked, meg másnak lehet tetszik ez az "össze vissza stílus" de nekem nem igazán jött be. Én NEM TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryan Crusader Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 NEM TÁMOGATOM! Elöször is a Piru és a Blood's egy teljesen más fogalom és ez a lap nagyon gyenge.. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került. Megjegyzés: Nagyon keveset írtál. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések