máktby10 Létrehozva: Június 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 26, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < márk ádám> Hány éves vagy? < 13 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 5-6 > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? <nem > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < mert nagyon szeretem az akciot > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < szeretek focizni. napjaimban legtöbször apukámnak segitek. van 1 kiskutyám amivel nap mint nap sétálok szeretek nagyon sportolni. szeretem nagyon az akciokat. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < 9 > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < nincs > IC Rész Jelentkező neve: < Clay Simons > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1995 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Emily Jessica Jelentkező apjának neve: < Connor Jack > Előző munkahelye(i): < pizza futár > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen> Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < csapatmunka nélkül nincs csapatmunka. a csapatmunka mindig jól jön. csapatmunka nélkül nincs csapatmunka.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < apukám neve Connor Jack. anyukám neve Emily Jessica. Los Antosba születem 1995-be. az előző munkám az a pizza futár. kedvenc sportom a futás és az uszás. az én nevem Clay Simons. szabad napomban kutyáimmal foglalkozom. van 2 gyerekem az egyik az 10 éves a másik az 5. férjem neve Clay Isabella kiskutyám neve roxy és fajtája egy németjuhász. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Június 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 27, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: Sajnos a lap terjedelme, tartalma nem felel meg)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések