nagybotond1025 Létrehozva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 6, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? - Nagy Botond -Hány éves vagy? - Jelenleg 13 éves vagyok.(Hangomtol eltekintve,mert még nem mutűlodott :|) -Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Kb mindennap feltudnák lenni,ha valami van akkor pesrez nem. -Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Voltam már sok szerveren,Rendőrség,Ugyan ugy szerelőben is voltam.> Miért ezt a frakciót választanád? < Mert már eddig is vágytam erre hogy egy nagy RP szerveren bekerüljek a szereklő,Autőmentőbe. >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < TeamSpeak 3-al is meg Mikrofonnal is rendelkezek. >Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Nagy Botond vagyok,13 éves.kb másfél éve RPzek kisebb,nagyobb RP szervereken.Hobbimban Haverokkal biciklizek,focizok és ha nagyon unatkozok MTA-zok.Pozitiv dolgok rolam:Tudok csapatban dolgozni,Segitek sokszor másoknak bármi bajuk van szerverrel,bármivel kapcsolatban.Negativ dolgok rolam:Hamar ideges leszek ha felidegesitenek,Nagyon csunyán tudok néha beszélni. > IC Rész Jelentkező neve: - Botond De Russo - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos Kórház,1994.10.25 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Lisa D Clayton - Jelentkező apjának neve: - Omar De Russo - Előző munkahelye(i): - Úttisztító,Vízimentő - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szerintem a csapat munka az egy nagyon fontos dolog egy összetartó csapatban.És egy jo csapat ha rendesen össze tud dolgozni,nem veszekszenek,nem üvöltik le egymást valamiért akkor nagyon jo csapatmunka eredményülhet ezekből. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Botond De Russo a nevem,Jelenleg 25 éves vagyok munkaképes.8 éves koromban árvaházba kerültem mert 5 évesen meghalt az apukám 8 évesen az anyukám.Onann 19 évesen elmentem megujitani az Okmányaim majd kerestem egy munkát.Találtam egy munkát ami jol is keresett ezért dolgoztam.Ebből a pénzből vettem egy kiadó lakást Jefferson Hotelben.Azota is ott élek mert még kell keresnem egy kis pénzt hogy tudjak venni egy házat.22 évesen abba hagytam a munkát majd elmentem edzeni,Edzés közben gondolkodtam azon hogy ha már edzek a kondi teremben akkor elmehetnék szerelőnek.És most szeri ntem 25 évesen it az idő hogy elmenjek szerelőnek. - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.08.07. 18:00 vagy 2019.08.08. 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések